Prečo je vzťah Daniely Peštovej a Paľa Haberu ukážkový?
21 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Dlhodobý vzťah je v súčasnej dobe skoro nemožné udržať. Známe páry idú čoraz častejšie od seba a šokujú rozchodmi či rozvodmi aj po 20 alebo 30 rokoch.

Najznámejší česko slovenský pár Pavol Habera a Daniela Peštová je však výnimkou. Po dlhých 20 rokoch sú stále zamilovaní a toto je recept na udržanie ich vášnivého vzťahu!Túto správu prináša dennik 1pluska.sk

U Peštovej je vek len číslo 

Daniela Peštová priateľka Paľa Haberu už niekoľko rokov patrí medzi celosvetovo uznávané modelky. Jej postavu môžu závidieť aj mladšie modelky. To že s ňou môže tvoriť pár líder kapely Team, mu závidí mnoho mužov. Kráska z Česka oslávila v roku 2021, 51 rokov, na čo rozhodne nevyzerá. U nej platí príslovie: ,,vek je len číslo, čo dokazuje čím ďalej, tým viac“. Postavu má tridsiatničky. Zároveň nepatrí medzi ženy, ktoré podstúpili rôzne vylepšenia.

Ich vzťah patrí medzi najdlhšie trvajúce

Pred niekoľkými rokmi si získal jej srdce jeden z najúspešnejších slovenských hudobníkov Pavol Habera. Pár tvoria 20 rokov a obaja mali za sebou nevydarené manželstvá.

Ako informovala 1pluska.sk: „Spevák má s bývalou manželkou Nadeždou dcéru Zuzanu a Daniela má s Thomasom Butimom syna Yannicka. Úspešný spevák má s Peštovou dvé deti a to dcéru Ellu a syna Paula Henryho“. To, že patria medzi najdlhšie trvajúce vzťahy ukazujú aj na sociálnych sieťach.

Dojemné slová syna Mekyho Žbirku
Správa o smrti Mekyho Žbirku bola šokom pre celé Česko a Slovensko. Jeho jediný syn David prezradil, ako vníma situáciu po úmrtí svojho otca on. Viac informácií priniesol portál 1pluska.sk Meky Žbirka bol otcom 3. detí. S exmanželkou Helgou mal... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Norbert Pančík

Aby bola vášeň, musí byť aj humor

Zamilovanosť z nich rozhodne nevypršala. „Najnovšie si po dlhých 11 rokoch zapózovali spolu na titulke českého vydania módneho magazínu Elle“ píše pluska. V rámci toho aj prezradili aj čo-to zo súkromia. Ako to robia, že im to stále klape? ?

„Podľa mňa pomocou humoru. Aby bola vášeň, musí byť aj humor,“ povedal Habera pre magazín Elle. Daniela sa tiež pripojila: „Medzi ľuďmi musí fungovať chémia a človek musí zostať hravý.“ 

Česi vyzliekli donaha slovenskú vládnu lož o jej "mandáte"
Česi s odporom registrujú, čo si všetko dovoľuje Matovičova vláda na Slovákov. Nie je im to ľahostajné. Napríklad historik spisovateľ a prekladatel Marek Pavka publikoval názor o jednom veľkom vládnom podvode na Slovákoch. Áno, týka sa Dohody o... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.