MUDr. Mesik: Šup po ďalšiu dávku?
21 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Niektoré okolité krajiny "dostávajú rozum", kým u nás očkovacia politika "pritvrdzuje".

MUDr. Juraj Mesik sa zamýšľa nad očkovaním tehotných žien. Názor zverejnil na sociálnej sieti.

Dva svety

"V Poľsku takto, kým korupčno-plagiátorský spolok u nás sa snaží darovať Pfizeru telá čo najviac slovenských detí a tehotných žien. Čo sme si slobodne zvolili - to máme," konštatuje na úvod MUDr. Mesik.

Z kontrahovaného denníka:

"Poľsko víta omikron bez obmedzení, vláda chce národ premoriť a konzílium odstúpilo. Poľská televízia TVPa usporiadala Silvester snov v Zakopanom, na ktorom sa šíril vírus, napriek radám odborníkov, pre ktorých to bola posledná kvapka."

Očkovanie tehotných žien

"Vedci aj lekári vyzývajú tehotné ženy, aby nečakali s očkovaním proti covidu, pretože pribúdajú dôkazy, že infekcia počas tehotenstva sa môže skončiť tragicky. Protilátky z vakcíny môžu pomôcť aj novorodencovi. mRNA vakcíny tento týždeň označila za bezpečné EMA," upozorňuje J. Mesik.

Dáta bez pátosu varujú: Hrozí zatváranie škôl! Posielajú vláde jasný odkaz (GRAF)
A deti zase skončia doma! Rodičia by sa podľa analytikov mali pripraviť na opätovné dištančné vzdelávanie svojich ratolestí. Ak to takto pôjde ďalej a pravidlá sa nezmenia, školy budú musieť zatvárať svoje brány. Analytici z webu Dáta bez pátosu... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Čo dodať?

"To sú presne tí istí "lekári a vedci" ktorých politiky priviedli na smrť najmenej milión Európanov - z toho viac ako 26 000 občanov Slovenska. Veríte im?" Uzatvára MUDr. Mesik.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.