Moderátor TA3 Peter Bielik otvorene o svojej zosnulej mame
23 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Peter Bielik, ktorý je moderátorom televízie TA3 prežíva ťažké obdobie. Jeho mama Alica Bieliková ho navždy opustila. Jej posledné minúty života strávil s ňou. Ľudia pani Bielikovú mali možnosť poznať ako známu političku a redaktorku Slovenského rozhlasu. Posledné chvíle opísal samotný moderátor.

Politička a bývalá redaktorka Alica Bieliková zomrela 19. Januára. Slováci poznali jej tvár, no ešte „familiárnejší“ bol jej hlas. Dvadsaťtri rokov sa prihovárala ľuďom zo Slovenského rozhlasu, kde pracovala v relácii Mikrofórum či Dobré ráno.

Po sebe zanechala dvoch synov, jeden z nich je aj moderátor TA3 Peter Bielik.

Hodiny posledného súdu: Ako blízko sme ku koncu sveta?
Napriek snahám o zelenšiu planétu sa nič nemení! Ručička symbolických hodín posledného súdu (Doomsday Clock), ktoré ukazujú, ako blízko je naša planéta k úplnému zničeniu, je stále 100 sekúnd pred polnocou. Ručičky hodín zostávajú rovnako... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

„Vyrastal som v novinárskej rodine a práve ona bola mojou najvernejšou fanúšičkou. Nevynechala ani jednu moju reláciu,” Povedal pre Plus jeden deň. Úspešný moderátor sa priznal, že práve ju si pri tom, ako moderoval predstavoval, keď jeho pohľad smeroval na kameru. „Je to starý trik, pozeráte sa na kameru, ale predstavujete si niekoho konkrétneho. Je to potom vidieť aj na obraze,” poznamenal známy moderátor.

Jeho mama zanechala v ľuďoch obrovský dojem a spoznávali ju aj po ukončení aktívnej činnosti v rozhlase: „Spomínam si na jedného predavača v mäsiarstve, ktorý mojej mame povedal: ,Vy ste pani Bieliková, že? Lebo ja som vás spoznal podľa hlasu, lebo vy ste sa počas moderovania usmievali‘.”Dodal záverom jednu úsmevnú príhodu s jeho zosnulou mamou.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.