MO SR upozorňuje na presun zahraničných spojeneckých ozbrojených síl
21 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Ministerstvo obrany SR upozorňuje, že v období od 24. do 30. januára je cez územie Slovenska plánovaných osem cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl.

TASR o tom informovala hovorkyňa ministerstva Martina Kovaľ Kakaščíková.

Rezort zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR.

V období od 24. do 30. januára sa tiež uskutočnia cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska. Pôjde o presuny medzi Lešťou a Dubnicou nad Váhom, v rámci mesta Levice, medzi Prešovom a Zemianskymi Kostoľanmi.

Taktiež medzi Zemianskymi Kostoľanmi a Nitrou, Trenčínom a Lešťou, Novákmi a Lešťou, Zemianskymi Kostoľanmi a Novákmi. Vojenskú techniku môžu obyvatelia stretnúť aj na trase Zemianske Kostoľany – Bratislava či Zemianske Kostoľany – Žilina a späť.

Primitivizmus ako štátna ideológia
Už to prekračuje všetky predstaviteľné medze. Primitivizmus sa z prostredia slovenskej koaličnej moci šíri rýchlejšie a nebezpečnejšie ako Omikron a všetci jeho predchodcovia.Tuposť a sebastredná idiócia je už takmer neodpustiteľným doplnkom, práve... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.