Milan Uhrík: Historická hlúposť!
21 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Europoslanec Milan Uhrík (nezaradený), predseda hnutia Republika, komentuje rozhodnutie Rakúska o povinnom očkovaní.

"Germáni majú opäť svoj historický skrat. Raz za čas sa im to stane, a potom trpia všetci u nich, aj naokolo..." Píše Milan Uhrík na sociálnej sieti.

Historická hlúposť

Presne tak klasifikuje predseda hnutia Republika to, že Rakúsko ide povinne očkovať pred letom vakcínou, ktorá na už aj tak slabý omikron až tak nezaberá. "Obzvlášť v čase, keď už aj mainstreamové autority začínajú otvorene hovoriť o tom, že pravidelné očkovanie je neudržateľné a aj nebezpečné," dopĺňa Uhrík.

Prečo to robia, uvidíme

M. Uhrík za týmto rozhodnutím nehľadá ani logiku a tiež nie zdravotnícke argumenty. Pripomína "prípad" exkancelára Kurza. Ten po odchode z politiky dostal prácu v americkej firme s platom 40 tisíc eur mesačne a europoslanec to dopĺňa článkom (v komentári pod jeho statusom) s tým, že sotva uspel na štandardnom pracovnom pohovore. "Možno dostanú podobné rozprávkové fleky aj tí, čo teraz pretláčajú tieto nezmysly proti ľuďom. Za to, že tak robia. Alebo za to, že "uhnú z cesty" a nebudú zavadzať... uvidíme."

Soročinová: Prezidentka sa jasne usvedčila!
Prezidentka Zuzana Čaputová ani po týždňoch verejného odporu voči okupačnej "obrannej" dohode s USA nič nepochopila. Vyhlásenie prezidentky hodnotí politička Monika Sofiya Soročinová. Neprekonateľná servílnosť "Včera sa svojim vyhlásením opäť... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Eka Balašková

"Rakúsko ako výstraha"

kam až môže zájsť očkovací fanatizmus. V mene "konečného riešenia epidémie" sú ochotní zobrať ľuďom slobodu aj nad vlastným telom," uzatvára Milan Uhrík.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Kolegovia z koalície, aj mnohí novinári majú podľa Petra Pčolinského veľmi krátku pamäť
"V pálčivej otázke referenda majú asi naši koaliční kolegovia krátku pamät. Vďaka nám však o ňom budú môcť hlasovať v parlamente. Tam sa ukáže, či je to o Kollárovi, Sulíkovi či o Ficovi, alebo či je to skutočne o ľuďoch!" Hovorí Sme rodina, ktorá... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová