Covid totalita sa začína lámať. Upozornil na to opozičný poslanec
21 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Tomáš Taraba, poslanec NRSR (Život) poukazuje vo svojich statusoch na aktuálne dianie v politike.

Najnovšie upozornil na to, čo sa deje vo Veľkej Británii. Už aj tam, podľa neho pochopili, že covidová diktatúra nie je cestou. Kedy to pochopí slovenská vláda?

Text prinášame v plnom znení.

„Ak politici rozmýšľajú a nie sú nesvojprávne stádo riadené farmalobistami, musia už uznať, že koncepcia očkovať národ každé 4 mesiace je totálna neudržateľná hlúposť.

Británia oznámila, že ruší všetky korona zákony, ktoré za dva roky prijali a vracajú sa do normálu s tým, že s očkovaním ľudí stále dookola končia.

Aj pred Slovenskom stojí úloha všetky totalitné zákony zrušiť, vrátane Mikasa (hlavného hygienika - poznámka redaktora).“

Pokrytectvo Korčoka je až neetické. Prijal vrahov nepohodlného aktivistu
Už dávno vieme, že konanie koaličných politikov sa vyznačuje farizejstvom. Podobne koná minister zahraničných vecí Ivan Korčok. Na jednej strane kritizuje generálneho prokurátora Maroša Žilinku za nadviazanie spolupráce s ruskou prokuráturou. Na... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.