Saková tvrdo: Maďari aj Poliaci zabezpečujú reálnu sociálnu pomoc a NAŠA vláda spí!
20 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Naši severní, aj južní susedia urobili niekoľko takých opatrení, ktoré by zmiernili dopady zdražovania na život bežných občanov. 

Naša vláda s tým vyčkáva. A kritizuje ju za to aj Denisa Saková, nezaradená poslankyňa (Hlas-SD). 

Dva roky vládnutia

Namiesto reálnej pomoci, ktorú by občania Slovenska cítili, sme tu mali rôzne nátlakové akcie smerujúce k očkovaniu, no medzitým vláde uniklo, že množstvo ľudí nebude zvládať platenie účtov. D. Saková píše: "Slovensko dnes čelí najvyššej inflácii za posledných 17 rokov. Cítime to na svojich každodenných výdavkoch a bežnom živote. Rastú ceny energií, potravín, veci bežnej spotreby, aj stavebných materiálov, bývania, či automobilov."

Nie je to špecifikum Slovenska

Denise Sakovej je jasné, že rast cien energií a teda všetkého zasiahol celú Európu, nie len Slovensko. "Sme však výnimkou v tom, že naša vláda nerobí nič proti narastajúcej inflácii a zdražovaniu." Upozornila a poukázala na Maďarsko, ktoré už v novembri minulého roka zmrazilo ceny palív a dnes ich majú takmer najnižšie v EÚ. Od februára zmrazujú ceny základných potravín. Nárastu cien sa prispôsobilo aj Poľsko, to od februára znižuje DPH na plyn o dve tretiny a elektriny na štvrtinu pôvodnej DPH. Takisto znižujú dane na základné potraviny, na nulu.

Ich lži a hoaxy ich môžu dostať až pred súd
V relácii Braňo Závodský naživo 19. januára odznelo, že v roku 2019 nemal so zmluvou s USA problém ani Ľuboš Blaha. Redaktor dokonca čítal údajný citát o mediálnej bubline. Informácie, ktoré sa šíria slovenskými médiami uvádza na pravú mieru sám... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

A čo slovenská vláda...?

"Nič." Konštatuje D. Saková: "Napriek rečiam o tom, ako sa naša vláda necháva rada inšpirovať dobrými nápadmi zo zahraničia. Našu vládu a túto koalíciu možno nazvať len jedným slovom - nekompetentná. Miliardy prehajdákala svojou neschopnosťou a nekompetentnými nápadmi a dnes, keď by tieto peniaze veľmi pomohli, jednoducho nie sú."

Výber najdesivejších miest na Slovensku. Vedeli ste o nich?
Ak ste vyznávačom strašidelných príbehov, záhadných a tajomných miest, starých legiend,tak ste na správnej adrese. V tomto zostavenom rebríčku sa dočítate o tých (naj) miestach Slovenska, ktoré sú miestami doslova a dopísmena až desivé. Poradie je... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Norbert Pančík

________________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.