Vodička cúvala s papučou, zachraňovali ju mestskí policajti, aj hasiči
21 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Kurióznu situáciu museli riešiť hasiči v Košiciach. Vodička cúvala s policajnou papučou na kolese, hasiči ju museli zachraňovať s brúskou. 

Okrem pokuty, bude musieť vodička zaplatiť aj škodu za poškodené blokovacie zariadenie, ktoré jej za porušenie dopravných predpisov nasadili mestskí policajti. Podobné prípady sú údajne veľmi ojedinelé, informoval denník SME.

Vodička Škody Roomster z Košických Oľšian porušila dopravné predpisy a tak jej mestskí policajti na koleso nasadili blokovacie zariadenie, takzvanú papuču. Tú si ale vodička nevšimla a potom, ako si sadla za volant, začala cúvať. 

Následne zistila, že sa vozidlo nepohýna z miesta, sama si už ale poradiť nedokázala. Privolala si pomoc, ale ani mestskí policajto jej pomôcť nedokázali. Tí museli privolať na pomoc hasičov, ktorí použili brúsku. 

Nazrite do zákulisia procesu s Dušanom Kováčikom
Obhajcovia Dušana Kováčika, JUDr. Ján Kršiak, JUDr. Erik Magál, JUDr. Jakub Križan sa rozhodli, že prostredníctvom série krátkych videí umožnia nazrieť verejnosti do zákulisia procesu s Dušanom Kováčikom. Obhajcovia v ňom ozrejmujú tie... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Vodička okrem pokuty musí zaplatiť aj škodu

Vozidlo podľa denníka SME poškodené nebolo. Škoda vznikla na majetku mesta Košice. Po vyriešení kurióznej situácie musí vodička okrem pokuty zaplatiť aj škodu, ktorá vznikla poškodením blokovacieho zariadenia.   

„Takéto prípady poškodenia technického prostriedku na zabránenie odjazdu motorového vozidla z nedbanlivosti sa nám stávajú len veľmi ojedinele. Štatistické údaje sa nevedú. Poškodené blokovacie zariadenia dávame opraviť odborníkovi v danej oblasti na základe dohody o vykonaní práce a spôsobenú škodu vymáhame od vodičov,“ priniesol denník SME stanovisko mestskej polície.

Matoviča už nechápe asi ani sám Matovič
Igor Matovič v jednej vete pre TA SR tvrdí, že"cesta povinného očkovania už asi nejaký zmysel nebude mať. V druhej zas hovorí - "v priebehu mesiaca budú na Slovensku zaočkovaní všetci". Cesta povinného očkovania pre Slovensko už asi nejaký zmysel... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.