Princ Harry a Meghan rozchod?Ich manželstvo vraj už dávno nie je idylické
19 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

19. mája 2018 sa celým Londýnom rozozvučali zvony, ktoré oznamovali uzavretie manželstvo princa Harryho a Meghan Markle. Ich pôsobenie v kráľovskej rodine dlho nevydržalo. Po necelom roku sa vzdali kráľovských povinností a odišli do Spojených štátov amerických,píše www.1 pluska.sk

Nevlastný brat sa vyjadril, že život mimo kráľovskej rodiny tomuto páru neprospieva, teda aspoň čo sa týka princa Harryho. Harry a Meghan momentálne žijú v štvrti Beverly, konkrétne v rezidencií Montecito, kde vychovávajú svoje 2 deti. Syna Archieho a dcéru Lilibet. V luxusnej vile sa dlho neohriali. Luxusná nehnuteľnosť, ktorá ich stála 13miliónov dolárov je na predaj. Thomas Markle – ktorý je nevlastným bratom vojvodkyne, prišiel so svojou vlastnou verziou ich príbehu. Prezradil, že ich manželstvo už dávno nie je idylické.

Peniaze zmenia mnohých

„Už k svojmu exmanželovi sa chovala chladne. Ten muž sa o ňu staral a zbožňoval ju. Ona po ňom pošliapala a dala mu kopačky. Keď sa vydala, poštou mu poslala prsteň," Vyjadril sa Thomas, ktorý listom princa Harryho varoval pred Meghaninou falošnosťou.  "Peniaze ju veľmi zmenili a sláva jej stúpla do hlavy," myslí si Thomas.

K téme rozchodu Harryho a Meghan sa vyjadril aj odborník na kráľovské rodiny Neil Sean. Dvojicu čaká podľa neho náročné obdobie a téma rozchodu je diskutovanejšia, než inokedy. Na záver podľa Seana sú Harry a Meghan silné osobnosti s rozdielnymi záujmami, čo nie je pre ich vzťah práve priaznivé.

Univerzity budú o režime výučby v letnom semestri rozhodovať čoskoro
Univerzity budú v najbližších dňoch rozhodovať o režime výučby v letnom semestri. Zhodujú sa na tom, že budú postupovať podľa nariadení a odporúčaní Úradu verejného zdravotníctva SR a ministerstva školstva za dodržania protiepidemických opatrení... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.