Generál Viktorín má odkaz pre ministra obrany: Vy netušíte...
19 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Generál Jozef Viktorín (Republika) reaguje na ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO). "Vy netušíte, kde žijete, ako žijú občania a čím žijú...", odkazuje mu.

Jozef Viktorín je presvedčený, že minitrovi obrany chýba sebareflexia. "Obhajoba zmluvy z jeho strany je hrubý nezmysel a zavádzanie občanov. Výhovorky na predchádzajúce vlády sú len zakrývaním zrady, ktorej sa momentálne dopúšťa súčasná vláda," vysvetľuje v príspevku na sociálnej sieti.

"Pán minister, nikto iný, len Vy a minister zahraničných vecí ste tí, ktorí chcú odovzdať štátnosť a suverenitu SR do rúk Spojených štátov. Len preto, aby ste boli nimi chválení a možno Vám raz poskytli útočisko," píše Viktorín.

Generálny prokurátor podľa Viktorína musel zahrať na veľmi citlivú strunu. "Dôkazom je kritizovanie ministra obrany v priamom prenose skoro sedem minút," zdôrazňuje Viktorín.

Slovensko sa rozbíja...

Naďovi podľa neho zrejme vadí, že nechce stáť v dave a nečinne sa prizerať ako sa rozbíja Slovensko. A vadí mu podľa Viktorína aj to, že je to človek, ktorý si plní úlohy a je nezávislý, pričom práve tá jeho nezávislosť, podľa Viktorína, Naďovi nevonia.

"To, že idete rokovať o zmluve s regiónmi tento týždeň, svedčí o vašom vzťahu k občanom a tým, ktorí sú s nimi na rozdiel od vás, v dennom kontakte. Oni mali byť medzi prvými, ktorí by vedeli o dopadoch tejto zmluvy na život v regióne, bezpečnosť, bývanie, životné prostredie atď," tvrdí Viktorín.

Minister obrany J. Naď vytiahol dôkaz proti vláde Roberta Fica! Čo na to občania?
Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) zverejnil na sociálnej sieti list svojho predchodcu, Petra Gajdoša, ktorý bol ministrom obrany za SNS. Jaroslav Naď hovorí o dôkaze, ktorý je o tom, kto chcel dohodu s USA a rokoval o nej. "Mimochodom, takýchto... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Perličkou je podľa Viktorína čosi iné

"Naozaj len človek bez chrbtovej kosti sa bude arogantne chváliť nákupmi za 2 miliardy v dnešnej ťažkej dobe, počas zdražovania a obmedzovania občanov. Ľudia čakajú nemocnice, kvalitnú zdravotnú starostlivosť a pomoc od štátu. A vy im poviete, že s výdavkami na obranu ešte nie ste spokojní, lebo asi chcete dohodiť viac kšeftov kamošov a chceli by ste viac peňazí na modernizáciu," poukazuje Viktorín.

V závere príspevku zanecháva Viktorín Naďovi odkaz: "Vy netušíte, kde žijete, ako žijú občania a čím žijú. Odsudzujem Vaše banálne výroky, nestotožňujem sa s nimi. Chcete počuť prečo? Vypočujte si názor ľudí 2.2.2022 o 16:00 pred Národnou radou."

OZ AN24-Hejce: Aj TAK sa dá pán minister! Odmietame, nie sme opice ani dezoláti, na rozdiel od politikov
"Spomienka len pre očkovaných! Aj tak sa dá, pán minister...," zverejnilo OZ AN24-Hejce otvorený list adresovaný ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi. OZ v ňom reaguje na telefonát z ministerstva obrany. Dnes prišiel telefonát z ministerstva... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová