Marcelovi Forgáčovi sa snívalo o Ficovi, keď ešte bol na Facebooku
19 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Moderátor Marcel Forgáč (50) sa v závere roka rozhodol pre radikálny krok, ktorým bolo vytesnenie Facebooku zo života. 

Pozvanie napriek tomu prijal do internetovej relácie Mareka Vagoviča "Na scéne" a tak sa na Facebooku opätovne ocitol. V rámci relácie sa dialóg zvŕtol aj na politiku, konkrétne na predsedu strany SMER - SD, Roberta Fica. Forgáčovi sa totiž o Ficovi snívalo ešte v dobe, keď bol na Facebooku aktívny a v relácii sa s Vagovičom k jeho snu aj vrátili. 

„Snívam o tom, že niekto Ficovi, Pellegrinimu a ďalším excelovsky ukáže, koľkých ľudí svojím popieraním vakcinácie zabili, lebo takto to je,” citoval podľa 1.pluska.sk Vagovič, zo statusu Marcela Forgáča.

Známy slovenský herec a zabávač si lieči ťažkú diagnózu  
Herec, zabávač a spevák z parodujúcej skupiny Kopytovci Marcel Nemec (50) zmenil životný štýl a výrazne schudol. Brucha sa zbavil úplne, nohy má ako tanečník a v tvári ho vôbec nespoznať. Hoci by sa zdalo, že je vo forme, diagnostikovali mu závažnú... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Takto okomentoval Forgáč vlastnú citáciu 

Forgáč citáciu okamžite podľa 1.pluska.sk okomentoval: „Považujem za špičkového politika práve Roberta Fica. Považujem ho za človeka, ktorý presne vie, čo robí a vie, ako to robí. Je to opakovanie 40. rokov 20. storočia a hesla, čím horšie, tým lepšie. Čím väčší chaos v spoločnosti, tým preferencie tej súčasnej opozície rastú, atď."

„50% politikov hovoria o tom, že neočkujte sa, lebo to nie je o.k. Aj keď to robili vyhýbavým spôsobom ako Peter Pellegrini, aj keď to robili spôsobom ako Robert Fico a potom do toho prišli kotlebovci, mazurekovci a ďalšie extrémistické zložky a tak to bolo. Myslím si, že niekto by to excelovsky vedel vyčísliť. Považujem to za veľmi nešťastné. Boj proti vede, boj proti systému. Ak politik, ktorý roky viedol túto krajinu, odrazu ide brojiť. Táto krajina nebola politicky schopná prekročiť svoj vlastný tieň”, reagoval podľa 1.pluska.sk vo Vagovičovej relácii moderátor, ktorý sa už možno na sociálne siete nevráti.

Že neuhádnete kto to je? Spoznali by ste v týchto deťoch prezidentku, či lídra opozície?
Kto by vtedy povedal, čo sa z nich vykľuje? Bezstarostné detské časy našich politikov sa minuli, no fotografie zostávajú večné. A my si vďaka nim môžeme pozrieť, aké rozkošné dieťa bola naša prezidentka Zuzana Čaputová, opozičný líder Peter... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.