Donovaly aj Makov sú zatvorené pre nákladné autá nad 10 metrov dĺžky
18 | 01 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Horské priechody Donovaly, Makov a cesta Muráň - Červená skala sú zatvorené pre nákladnú dopravu nad desať metrov dĺžky. Vodičov o tom informuje Slovenská správa ciest (SSC) na svojom webe zjazdnost.sk.

SSC upozorňuje vodičov na snehové záveje a jazyky na cestách Sedlo Besník a Šumiac. Vrstva zľadovateného snehu je na úsekoch ciest Liptovský Michal - Liptovský Mikuláš, Brnice - Liptovský Mikuláš, Skalka - Kremnica a na cestách tretích tried v obvodoch Banská Bystrica, Nové Mesto nad Váhom, Liptovský Hrádok, Liptovský Mikuláš a Liptovské Matiašovce.

"Najmä v hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska sa na vozovkách nachádza prevažne vrstva čerstvého, kašovitého alebo utlačeného snehu v hrúbke jeden až tri centimetre, ojedinele štyri až päť centimetrov," uvádza SSC. Horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne pokrytý vrstvou čerstvého až utlačeného snehu.

Peter Pellegrini: Ak exprezident Kiska, podľa prokuratúry, spáchal nejaké skutky, tak nech sa zodpovedá!
Bývalý slovenský prezident a zakladateľ politickej strany Za ľudí Andrej Kiska sa by už možno o niekoľko týždňov mohol postaviť pred súd ako obvinený. Vyšetrovateľ ukončil prípad v daňovej kauze jeho firmy KTAG. A navrhol podanie obžaloby. Čo na... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová