T. Taraba zaútočil na Mikasa cez GP
17 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Ako avizovali poslanec NRSR Tomáš Taraba (Život) a jeho spolustranícky kolega, právnik Marek Géci, dnes podali v súvislosti s vyhláškami J. Mikasa, hlavného hygienika, podnet na Generálnu prokuratúru. Informovali o tom na sociálnej sieti.

V podanom podnete poukazujú na nesúlad vo vyhláškach s Ústavou SR. Popisujú v ňom podľa nich nezákonne vydané opatrenia Úradu verejného zdravotníctva, ako napr.: OP+, OTP, OP, karanténa u zdravej populácii, testovanie atď. Všetky podnety sú spojené s obmedzovaním ľudských práv. Považujú to za totalitu a prejav šikany.

&id=108468481076597

 

Ďalší týždeň a zase nové opatrenia. Tlak na očkovanie sa zvyšuje
Túto stredu začnú platiť nové opatrenia, ktoré vláda minulý týždeň schválila. Kvôli údajnej nepredvídateľnosti vlny omikron budú opatrenia platiť plošné a k starému COVID automatu sa nevrátime. Detaily predstaví Úrad verejného zdravotníctva vo... Čítať ďalej
17 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?
Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.