Generál Viktorín zabudol, že vôbec nejaký minister Naď existuje
17 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Generál vo výslužbe Jozef Viktorín poskytol rozhovor internetovej televízii. Jedna z otázok redaktorky smerovala na jeho konflikt s ministrom obrany, Jaroslavom Naďom.

Mediálna prestrelka

"Ešte na konci minulého roka ste mali cez médiá konflikt s ministrom obrany Jaroslavom Naďom. Aká je situácia teraz a čo bolo dôvodom, že minister obrany mal na vás vyjadrenie, ktoré nekorešponduje s jeho funkciou?" Pýta sa redaktorka v štúdiu.

Minister obrany zosmiešnil generála Jozefa Viktorína
Minister obrany Jaroslav Naď nedávno zverejnil na sociálnej sieti video s názvom ,,1 Deň ako... Vojak mechanizovanej roty", ktoré vzniklo v spolupráci s rezortom obrany. Komentujúci sa ministra obrany opýtali na jeho názor na rozhovor, v ktorom... Čítať ďalej
25 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Odpoveď ju možno aj zaskočila:

"Myslím, že ..." hlboké ako že zamyslenie sa a otázka: "O ktorom hovoríte ministrovi?" Redaktorka odpovedala, že pán Jaroslav Naď, na čo si gen. Viktorín akože spomenul: "Aha, tak taký minister som aj zabudol, že je. Viete, ja sa k nemu nebudem vyjadrovať. Všetko, čo sa ho týka, som už povedal a ľudia si musia spraviť obraz. Oni si ho určite urobia, ja potrebujem energiu na iné záležitosti, ako sa zaoberať individuálne s nejakým ministrom, ktorého meno som aj zabudol."

Klamal minister obrany, keď tvrdil o gen. Viktorínovi, že je podvodník?
Minister obrany Jaroslav Naď zosmiešnil generála Jozefa Viktorína, keď o ňom na sociálnej sieti napísal, že je podvodník, klamár a trtko. Bola to reakcia na vyjadrenie Jozefa Viktorína, ktorý o Naďovi povedal, že mu chýba úcta a vzdelanie. Denník... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.