Vulgárny karikaturista denníka SME opäť verejne uráža. Tentokrát katolíckeho biskupa a kresťanov
17 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

Rado Ondřejíček, karikaturista denníka SME, uráža kresťanov vo svojich príspevkoch pravidelne. Napríklad koncom minulého roka vyvolal rozhorčenie, keď spolu s kolegom,komentátorom denníka SME, vo verejnej komunikácii na Twitteri pošpinili speváčku Simu Magušinovú. Karikaturista pracujúci pre denník SME sa opäť vyznamenal. Tentokrát si na mušku zobral Mons. prof. ThDr. Jozefa Haľka, PhD. a veriacich.

Ondřejíček, ktorý si hovorí Cynická obluda, však tentokrát zašiel priďaleko. Až vulgárnym a nechutným spôsobom sa vyjadril na adresu veriacich ľudí. Na Facebooku zdieľal v piatok svoj príspevok s názvom Vráť sa do hrobu, ktorým reagoval na vyjadrenia bratislavského pomocného biskupa J. Haľka. Biskup deň predtým skritizoval nový seriál RTVS, v ktorom sa bozkávali dve ženy- lesby.

Cynická obluda píše o biskupovi ako o „nádherne zaostalom požieračovi našich daní“. Pod jeho statusom sa však objavil komentár: „Smutné, že urážate predstaviteľa katolíckej cirkvi a všetkých, čo majú rovnaký názor na túto problematiku ako on...“

Na tento komentár Cynická obluda zareagovala slovami: „Všetci, ktorí majú, rovnaký názor na túto problematiku ako on, sú odporní hnusní kok*ti a treba si z nich robiť prdel a urážať ich, čo sa do nich zmestí. Vyjadril som sa jasne?“ Tento komentár neskôr vymazal.

@reprofoto Facebook | Koláž komunikácie Cynickej obludy

Táto osoba z mainstreamového denníka SME v minulosti napríklad vyhlásila, že kresťania sú podľa neho “postihnutí”

Seriál RTVS rozprúdil vášne: Pobúrenie biskupa a tvrdý odkaz poslankyne!
Je to manipulácia diváka! Presne toto si myslí o seriáli Priznanie pomocný biskup bratislavskej diecézy Jozef Haľko. RTVS totiž zahrala na citlivú strunu a v nedeľu odpremiérovala svoj nový seriál, ktorý voľne nadväzuje na niekdajší hit... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Diana Zaťková