Remišová sa vracia do náručia Matoviča! Tento sobáš môže vyjsť Slovensko draho
16 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Pán Boh pomáhaj Slovensku! Zdá sa, že stará láska nehrdzavie, princípy idú bokom a pani Remišová sa vracia do narúčia svojej starej lásky Matoviča. Presne toto si myslí opozičný poslanec parlamentu a hlasák Erik Tomáš. 

Za ľudí je mŕtva, nech žije nová OĽaNO

"Za ľudí je mŕtva strana. V štádiu klinickej smrti bola už tesne po voľbách, v ktorých ledva preliezla do parlamentu. Ľudia tak jasne vyjadrili svoje sklamanie a vytriezvenie z exprezidenta Andreja Kisku. Už aj on ako otec zakladateľ zlomil nad svojou stranou palicu, keď neváhal posvätiť odchod Kolíkovej a spol. k Sulíkovi, čo napovedá veľa o jeho charakterovej výbave a politickej úprimnosti," píše vo svojom statuse na sociálnej sieti Tomáš.

Súdna mapa jednej bývalej členky Kolíkovej je podĺa hlasáka nepodarený, viackrát opravovaný paškvil, ktorý chce už len ona sama. "Sprievodné príznaky pri ťažkom pôrode jej schvaľovania však poukazujú na to, že “pani zlatá” Remišová sa vracia do narúčia svojej starej lásky Matoviča," upozorňuje poslanec.

Drucker: Dnes sa rozhoduje o miliarde eur! A opäť za zatvorenými dverami. Prečo asi?
Počujete to ticho? Kým čítate tento text, niekde mimo zraky verejnosti sa rozhoduje kto, kde a na aký účel získa miliardu eur. A nikto nič: ticho. Len minister zdravotníctva mlží a mlží a mlží. Upozorňuje na to vo videu na sociálnej sieti... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Remišová je podstatne tolerantnejšia, než bola

Ako píše ďalej, svoj rozvod s ním v minulosti zdôvodnila tým, že chce robiť politiku “bez urážok, osočovania, konzistentne a s jasnými riešeniami, ktoré sa nemenia každú chvíľu a s úctou k pravde”.

Ako už celá verejnosť vie, Matovič aj po nástupe do vlády robí presne takú politiku, ktorú ona vtedy odmietla. Nuž, zdá sa ale, že stará láska nehrdzavie a princípy idú bokom.

Nech to stojí, čo to stojí

Nijak inak sa totiž podľa Tomáša nedá vysvetliť spoločný nálet poslancov OĽaNO a Za ľudí na Kolíkovú kvôli súdnej mape.

"Rozkaz Matoviča znie jasne: Kolíkovú treba zničiť, nech to stojí, čo to stojí! A Šeliga, ktorý sa už dlhšie očividne poklonkuje Matovičovi, spolu s poslednými zvyškami Za ľudí rozkaz svojho budúceho šéfa ruka v ruke s poslancami OĽaNO napĺňajú," myslí si politik.

Bihariová: Očkovanie sa u nás vždy vymáhalo, a to tu očkujeme od roku pána
Ťažšie sa u nás vymáhali dane, ako očkovanie! Myslí si to predsedníčka mimoparlamentnej strany Progresívne Slovensko Irena Bihariová. Zároveň pripúšťa aj to, že by neočkovaní mali platiť časť liečby. Paralelou s cigaretami prekvapila. Politička a... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Kedy budú oficiálne zásnuby?

Podľa Tomáša Kolíková už dávno nemala byť ministerkou a jej súdna mapa je strašné dielo, ale tento spoločný výpad OĽaNO a Za ľudí voči nej môže znamenať, že Slovensko príde o takmer pol miliardy eur z plánu obnovy, lebo justičná “reforma” je jednou z podmienok transakcie.

"Čiže nový sobáš Matoviča a Remišovej môže vyjsť náš štát veľmi draho!" varuje hlasák. "Sledujte prosím pozorne, kedy budú oficiálne zásnuby. Som presvedčený, že ich ohlásenie sa blíži. Pán Boh pomáhaj Slovensku," uzavrel svoj status nie moc povzbudivo Erik Tomáš.

Veronikina nedeľa - rozdávanie kopancov
To by nebola Veronika Remišová, ak by raz zas nesúdila iných (podľa seba). Na sociálnej sieti spravila bravúrny ťah a kopla si hneď do dvoch mien. Kop do Sulíka "Richard Sulík považuje diskusiu o disciplinárnom stíhaní Maroša Žilinku za prehnanú.... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.