Najväčšia hanba v histórii športu! Média reagujú na deportáciu Novaka Djokoviča
17 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

Novak Djokovič nebude obhajovať titul na grandslamovom Australian Open. Lídra svetového rebríčka deportujú z krajiny. Prečítajte si ohlasy srbských, chorvátskych a austrálskych médií na absurdné a  konečné rozhodnutie súdu v kauze tenistu Novaka Djokoviča:

SRBSKO

kurir.rs: „Súd rozhodol: ‚Deportácia pre Novaka!’ Najväčšia hanba v histórii športu sa stala v Melbourne. Hanba Austrálii... Prehralo právo a zákon, vyhrala politika.”

alo.rs: „Hnus, aký ste ešte nevideli. Djokoviča deportujú a nebude môcť hrať na Australian Open.”

informer.rs: „Nole bol otrasený ako nikdy. Na súde neskrýval sklamanie a netajil smútok.”

"Dezoláti" zo sveta športu. Sú TOP na planéte ale hrať nemôžu!
Vzhľadom na to, že pandémia Covid-19 zúri, hrozí, že mnohé významné športové podujatia budú zrušené. Nedávno spôsobil poriadny rozruch tenista Novak Djokovič. Po príchode do Austrálie na turnaj Australian Open ho nezmyselne držali na imigračnom a... Čítať ďalej
11 | 01 | 2022 | Ivan Mihale

CHORVÁTSKO

24sata.hr: „No Djoxit! Novaka deportujú.”

AUSTRÁLIA

Sydney Morning Herald: „Novak Djokovič prišiel do Austrálie, aby sa stal najlepším hráčom v histórii mužského tenisu. Skončil s ozbrojenou strážou ako toxická ikona antivakcinačného hnutia.”

The Australian: „Je to správne rozhodnutie, ale obe strany prehrali.”

Financial Review: „Vláda, Novak Djokovič aj Tennis Australia stratili dôveryhodnosť pred svetom po zrušení víza svetovej jednotke.”

The Daily Telegraph: „Šéf Austrálskeho tenisového zväzu by mal odstúpiť po tejto Djokerovej kaši.”

Herald Sun: „Šéf turnaja Craig Tiley si myslel, že našiel medzierku v prísnych austrálskych zákonoch, aby mohol priviesť nezaočkovaného Novaka Djokoviča do krajiny. A stala sa z toho medzinárodná hanba.”

news.com.au: „Djokoviča vylúčili. Šokovaný hráč musí odletieť z Austrálie.”

Povinné očkovanie verzus právo na telesnú integritu (Peter F. Mayer)
Názor Petra F. Mayera (TKP) Ide o otázku „telesnej integrity", ktorá môže byť porušená už aj len po „informovanom súhlase". Lehota na preskúmanie zákona o povinnom očkovaní proti COVIDu-19 v Rakúsku už uplynula.. V takmer 100 000 pripomienkach k... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Článok bol pôvodne publikovaný na stránke šport.sk.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.