Naď pustil do gatí už radšej preventívne
16 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Minister obrany Naď pustil do gatí už radšej preventívne. Na sociálnej sieti dal najprv dlhé školenie o klamároch, hlupákoch a klasika - zavádzačoch, potom to okorenil do neba trčiacou samochválou sebadokonalosti a napokon to prišlo.

"Prajem Vám krásnu nedeľu priatelia! A nenechajte si ju pokaziť ani obrovským množstvom farizejstva a klamstiev, ktoré Vám dnes ponúkne úderku Smeru v politických diskusiách." Takže generál s modrou už jasnovidecky ako baba Vanga vie, kto, kedy a kde bude klamať.

Ak by ste nevedeli, šašo - ako ho nazval Ján Drgonec - aj menuje

"V diskusii so mnou bude klamať a strašiť Blanár, s Ďurom Krupom - Kaliňák a s Ivanom Korčokom - Fico."

Trápne, strašne trápne pán minister, nehodné člena vlády a už vôbec nie hrdosti toho, kto má veliť armáde!

Ako v Kocúrkove! Opatrenia sprevádza chaos, prevádzky už nevedia kam z konopí
Tu až rozum stojí! Vyzná sa dnes vôbec niekto na Slovensku v platných opatreniach? Medzi prevádzkami vládne neustály chaos, ktorý môžeme očakávať až do posledného dňa platnosti opatrení. Nikto netuší, kto vlastne môže mať otvorené a kto nie! Do... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

____________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.