Liek pre liečbu COVID dostupný na predpis v našich lekárňach
17 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Liek Lagevrio (molnupavir) v tabletkovej forme, pre ambulantnú liečbu koronavírusovej infekcie, ľahkej a strednej formy, je dostupný na predpis v našich lekárňach, aj na recept od praktického lekára a to bezplatne.

O tejto skutočnosti infomoval na sociálnej sieti MUDr. Slavomír Šuch.

Liek, ako uviedol MUDr. Šuch je uvoľnený ako experimentálny, v rámci klinickej štúdie, o čom musí podpísať pacient s koronavírusom informovaný súhlas.

Premietol sa politický boj aj na oficiálnu stránku Polície SR?
Na oficiálnej stránke Polícia Slovenskej republiky sa nečakane objavilo stanovisko dočasne povereného policajného prezidenta Štefana Hamrana. Stránka Polícia Slovenskej republiky dlhodobo slúži na informovanie občanov Slovenska o činnosti... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Nútená či vynucovaná vakcinácia kohokoľvek musí byť omylom histórie

"Indikačné kritériá pre bezplatnú liečbu sú podobné ako u monoklonálnych protilátok, vek nad 60, alebo rizikové faktory," vysvetľuje Dr. Šuch. Rozdiel, ako uviedol je iba v tom, že liek sa užíva v tabletkách, doma a je dostupnejší - v lekárni, na predpis obvodným lekárom - môže aj iný.

"Koronavírusová infekcia pred nasadením antivirotika musí byť dokázaná PCR testom," informoval Dr. Šuch.

"Myslím, že je to dobrá správa a s ďalším účinným liekom na Covid je stále menej dôvodov na reštrikčné protipandemické opatrenia, na rôzne OP+ a iné šarády, či semafóry a covidové automaty. Rovnako, nútená či vynucovaná vakcinácia kohokoľvek musí byť omylom histórie," komentoval v závere príspevku.

&id=100003138125061

Raši verí, že Sulík netliacha do vetra. No vie, že Naď klame!
Sulík môže pomôcť zachrániť gastrosektor na Slovensku! Skonštatoval to poslanec parlamentu Richard Raši v reakcii na Sulíkove slová v nedeľnej diskusnej relácii TA3. Hlasák verí, že minister hospodárstva nehovoril len tak do vetra. Na ministra... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.