Pavel Bruchala (naložil) ministrovi financií Matovičovi a predsedovi NR SR Kollárovi ako nik pred ním
15 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Kariéra Pavla Bruchalu bola sľubne rozbehnutá. K tváram Markízy patril dlhé roky. V roku 2014 sa rozhodol, že začne nový život. Jeho nová kariéra bola v oblasti zážitkového cestovania, ktoré realizoval po celom svete a svojím klientom pripravuje zážitky na mieru. Aj keď väčšinu času trávi za hranicami, to čo sa deje na Slovensku, mu rozhodne nie je ukradnuté. Ako informuje www.1pluska.sk našim politikom poriadne „naložil“.

Pavel Bruchala ako profesionálny cestovný agent

Po odchode z televízie Markíza si začal novú prácu vychutnávať plnými dúškami. Stal sa z neho profesionálny cestovný agent, ktorý robí pre svojich klientov zážitkové dovolenky na mieru. V čase, keď vypukla pandémia, musel mnoho plánov zrušiť. Hranice sa však opäť otvorili a výhody majú hlavne zaočkovaní. „Ja som zaočkovaný už aj treťou dávkou, pretože očkovanie je pre mňa ako cestovateľa nevyhnutná vec. Vôbec sa nezamýšľam nad tým, prečo byť zaočkovaný alebo čo vakcína obsahuje. Ja tieto debaty neriešim. Slováci, s prepáčením, žerú odpad zo supermarketov, jedia čučoriedky z Peru, maliny z Maroka – a to ani nehovorím o poľských mäsách. Ale zrazu ideme riešiť, čo obsahuje vakcína,“ 

Pustil sa aj do Matoviča

Pavel nezabudol zavŕtať aj do témy influenceri a politika. „Na slovenskom internete sú ľudia, ktorí sú mi z duše nesympatickí, nesledujem ich a ani ich z princípu sledovať nechcem, lebo ich činnosť sa mi zdá prízemná a primitívna. Nech zarábajú na ľudskej hlúposti. My máme veľký problém vo vzdelaní. Ak nám zo škôl vychádzajú idioti, tak nech idú do školstva, športu, umenia alebo ekonómie, tú svoju debilitu budú v daných odvetviach rozširovať. Vidíme to na tom, že potom máme ministra financií ako Igor Matovič, čo ma výsostne uráža ako človeka a Slováka, že niekto ako Matovič – podvodník, plagiátor a pomstychtivý človek – je tam, kde je, lebo si ho národ zvolil,“ vyjadril sa nehnevaným tónom a pri tomto mene ani zďaleka neskončil.   

Je mu zle z Borisa Kollára

„Je mi zle z populizmu, ktorý predvádza napríklad Boris Kollár. To je hádam najúchylnejší človek, aký na svete existuje. Keby som bol kňazom a on by si sadol do prvého radu v mojom kostole, vyženiem ho metlou, lebo by som sa bál, že mi do kostola udrie blesk. Ja ho rešpektujem, ale nech zo seba nerobí svätejšieho, ako je. Je to otec 11 detí s 10 ženami, iného takého človeka nepoznám, on musí byť svetový unikát. Uráža ma, keď si dá na sako krížik, bude sa modliť a bozkávať ruky pápežovi. To je pokrytectvo,“ úprimne vyjadril Bruchala svoj názor, a spomenul aj Fica a Pellegriniho, pričom verí, že príde rad aj na nich.

Po kritike prišla na záver aj chvála a konkrétne na prezidentu SR Zuzanu Čaputovú.

 „Mne sa páči, ako Slovensko veľmi príjemným spôsobom reprezentuje prezidentka Čaputová,“ dodal k záveru Bruchala.

TOP 5 najväčších ukradnutých vecí (VIDEO)
Tiež ste ako ako malé deti túžili po nejakej hračke či sladkosti a pokušenie bolo tak veľké, že ste nakoniec podľlahli? V prípade dieťaťa to nie je určite ťažký zločin. V nasledujúcom videu si pozrite TOP 5 najväčších vecí, aké kedy boli... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Ivan Mihale

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.