Obyvatelia Luníka IX nesklamali
15 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Od návštevy pápeža Františka neubehlo ani pol roka a neslávne známe sídlisko Luník IX sa vracia do svojich starých koľají. Ako to tam vyzerá?

Úsmevná výhovorka

Denník Plus1deň píše, že sídlisko sa znova plní odpadkami. Hlavne pri bytových domocn mimo hlavnej cesty. Nové kontajnery, ktoré pred návštevou pápeža umiestnili neďaleko miestneho úradu zmizli a ostali len tie veľkokapacitné. Napriek tomu, že nechýbajú ani pri domoch, ktoré volajú "kukurice" je okolo nich stále viac odpadkov. „Už niekoľko dní tu fúka silný vietor a priniesol nám ten ,bordel´ z okolitých sídlisk a Myslavy. Upraceme to na jar, teraz je nám zima!“ Odpovedali miestni, ktorí sa nedôstojne v tých odpadkoch prehrabávali na otázku, kde sa to všetko vzalo.

Zázrak sa nekonal

ani napriek požehnaniu hlavy Katolíckej cirkvi. Poriadok zostal len na ohradených miestach - kostol s pastoračných centrom, areál základnej školy a dom, kde býva starosta. Žeby tam vietor nefúkal? Miestni na prísľub zachovania si poriadku akosi pozabudli.

Do Komárna dorazili chobotničky
Pekná tradícia v komárňanskej pôrodnici pokračuje. Novorodenecké oddelenie môže na tento svet deti, narodené v Komárne, vítať malým darčekom pre mamičku a bábätko. Kto za tým stojí. Už v roku 2017 prišli Zsófia a Noémi s nápadom, darovať... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.