Nie, pán doktor, nesníva sa vám. Naša vláda nám skutočne dáva ďalší kopanec
15 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

90 dní. Presne to je ten údaj, ktorý MUDr. Jána Lakotu dostal do úžasu. Jeho slová nám tlmočil JUDr. Peter Weis.

Čo ho tak prekvapilo?

„Do režimu (OP) patria aj osoby po prekonaní Covid-19 potvrdeného PCR testom nie starším ako 90 dní, deti mladšie ako 12 rokov a dočasne alebo trvalo kontraindikované osoby na základe formulára s platným testom.“

„Pod režimom OTP sa myslia len osoby, ktoré sú kompletne očkované, testované alebo prekonali Covid-19 za predchádzajúcich 90 dní.“

Na blogu P. Weisa

"Znie to čudne, ale pri „za predchádzajúcich 90 dní“ som si musel pretrieť oči," píše v blogu právnika Petra Weisa a vysvetľuje, prečo. "To predsa nemôže byť pravda! Veď pamäťové bunky imunitného systému po vírusovej infekcii pretrvávajú v organizme človeka desiatky rokov."

Z dlhoročnej praxe

"V medicíne som za 40 rokov praxe zažil všeličo. Pacienti, ktorí mali byť večer mŕtvi, ma ráno zdravili pri dverách. Pacienti, s ktorými som sa večer rozlúčil s úsmevom a vzájomným potľapkaním po pleci, ktorí mali byť na druhý deň prepustení domov, domov naozaj prepustení boli. Do večného domova. Boli aj bizarnejšie prípady, ale nie som si istý, či sa ich patrí spomenúť takto verejne. Nie je to etické. Ale toto je niečo neuveriteľné." Píše MUDr. Lakota o medicínskych ne/pravdepodobnostiach.

Absurdné prirovnanie

"Chvíľu som rozmýšľal," píše na blogu P. Weisa lekár, "s akou inou medicínskou absurditou je možné informáciu „za predchádzajúcich 90 dní“ porovnať.  Napadlo mi niečo takéto. Infarkt myokardu je spôsobený uzáverom brušnej aorty. Alebo, dna je ochorenie, ktoré vzniká vtedy, keď sa kyselina močová usadzuje na dne močového mechúra."

Úprimne?

"Imunita po vírusovej infekcii (a covid je vírusovou infekciou) podľa vyhlásenia vlády SR zmizne za 90 dní! „Toto“ nevymyslíš. Za „normálnych“ okolností by som musel priznať, že „toto“ sa zrodilo v prepitom a toluénom sfetovanom mozgu. Ale toto je „návrh opatrení schválený vládou SR“.  Sú iba dve možnosti." Konštatuje lekár a vzápätí ich menuje: "Všetci naraz zjedli bláznivé huby (sú také prípady keď viacero ľudí zjedlo halucinogénne huby), alebo ako opice na špagátiku počúvajú takéto šialené rozkazy odkiaľsi zvonku. Inej možnosti niet. Rád, naozaj veľmi rád sa nechám poučiť, ak niekto aspoň naznačí nejaké iné vysvetlenie."

Artur Bekmatov bude v utorok pred parlamentom. Pridáte sa?
Svojim priaznivcom sa predseda hnutia Socialisti.sk prihovoril z geografického stredu Európy v Kremnických baniach. Prečo odtiaľ a prečo ten dôraz práve na toto miesto? Fakt, že toto miesto sa nachádza na našom území totiž svedčí o strategickej... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.