Ja na to mám! Ja som poslanec!
16 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Len nedávno sa špekulovalo o novom páriku - tvoria ho poslanec Győrgy Gyimesi a niekdajšia miss Magda Šebestová.

Ich spoločné fotografie sa začínajú objavovať aj na sociálnych sieťach. Najnovšia romantická zaujala aj niečím iným, ako sympatickým párom.

Prezradil sa sám

Špekulovať sa o ich možnom vzťahu začalo, keď poslanec na sociálnej sieti označil Šebestovej "plavkovú foto" zamilovaným srdiečkom. Neskôr spolu lyžovali v Jasnej a dnes už nič neskrývajú.

Zaujali topánky

Záber, na ktorom modelka bozkáva poslanca, si so záujmom všimli aj obdivovatelia módnych značiek. Pán poslanec je na ňom totiž obutý v značkových topánkach, ktoré stoja do 500 eur. Vo výpredajoch sa však dajú kúpiť aj za cca 300 eur. 

Odkaz Slovákov spred ambasády: Yankee, go home!
Pred ambasádou Spojených štátov Amerických sa zišla cca tisícka občanov. Organizátori protestu odkázali vláde, že občania s podpisom "obrannej dohody" s USA nesúhlasia. Vystúpili známi odporcovia Podľa portálu Topky.sk účastníci skandovali rôzne... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.