Igor nám z večera do rána "zrobovatel"
15 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Televízne noviny TV Markíza, asi o niečom vedia ... konštatovala ešte včera stránka ZOMRI na sociálnej sieti.

Čitatelia si v komentároch naozaj zgustli.

Z Igora sa stal Fico

"Nietzsche raz povedal, že "pokiaľ pozeráš do priepasti, tak aj tá priepasť sa začne pozerať na teba." Igor tak dlho bojoval proti SMERu a Ficovi, až sa z neho stal niekto ako Fico, minimálne po určitých stránkach." Konštatoval jeden návštevník stránky.

Bez igelitky by ho asi nikto nepoznal

Ďalší komentár uverejňujeme bez redakčnej úpravy: "Ono to bolo v nom len skryte a teraz dostal moznost sa prejavit. Prve naznaky vsak boli ovela davnejsie, ked sa mu podarilo zo dna na den zviditelnit vymyslenym pribehom ako mu niekto ponukal obrovske uplatky, ale nemoze povedat. Dovtedy ho nikto nepoznal. Uz by sa ho po 11 rokoch mohol niekto na to opytat, kto to bol, ked uz je vo vlade a chce bojovat proti korupcii..."

Anna Belousovová: Trápne politické hry, resp. trápne hry politikov
"Pellegrini píše prezidentke, aby dala posúdiť Dohodu o "obrane"s USA ústavnému súdu. Tomu ústavnému súdu, ktorý nedávno rozhodol, že predčasné voľby by boli v rozpore s Ústavou SR!" zaznamenala a komentuje na sociálnej sieti Anna... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | Ivan Brožík
?session=true

________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.