Becík: Buď sa podriadiš, alebo ťa zničíme!
15 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Branislav Becík, starosta Dvorov nad Žitavou vyzval Slovenský tenisový zväz, reprezentanta na medzinárodnej scéne, aby sa vyjadril.

Nepáči sa mu totiž, ako slovenské oficiálne autority pre šport mlčia a teda súhlasia so správaním sa austrálskych úradov voči N. Djokovičovi.

Podpora Djokovičovi

Mal by podporiť stranu zdravého, neočkovaného a špičkového tenistu Novaka Djokoviča. "Je predsa záujmom a zámerom nás všetkých, čo uznávame šport - ako cestu ku zdravému životu a životnému štýlu, aby nelogické kroky a diskriminácia skončila! Ak sa aj touto formou neohradíme proti obmedzeniam, ktoré na nás pácha naša vláda, ktorá likviduje šport a kultúru - môžeme očakávať od našich amatérov a pomstychtivcov sediacich vo vláde, že sa budú uberať cestou napríklad takej Austrálie."

Exposlanec Marček o proteste v sobotu: Príďte všetci, ide o veľa!
V sobotu 15. 1. sú ohlásené dva protesty proti obrannej zmluve medzi USA a Slovenskom. Tú schválila Vláda SR. Teraz smeruje do parlamentu a nakoniec ju má podpísať prezidentka Zuzana Čaputová. Vláda zrušila zákaz zhromažďovania, na čo zareagovali... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Podpora jednotlivcov z radov športovcov

"Teší ma iniciatíva našich tenistov Dominika Hrbatého a Martina Kližana, ktorí vyjadrili podporu srbskému tenistovi, ktorého držia v neľudských podmienkach! Je nad slnko jasné a dnes už každý vie, že tu nejde o zdravie, ale o snahu za každú cenu ponížiť a podriadiť si človeka!" Píše Branislav Becík: "Teší ma úprimne taktiež podpora špičkových slovenských futbalistov Škrtela a Haraslína, ktorí sa nebáli verejne a na plné ústa povedať čo si o tejto šikane myslia!"

Kučera mlčí

"Čakal by som, že sa podporne vyjadrí aj splnomocnenec pre šport a bývalý špičkový slovenský tenista Karol Kučera, ktorý sedí na úrade vlády ale mlčí! Mlčí a poslušne šúcha nožičkami ako mu to prikazujú názory iných, ako aj jeho stranícka príslušnosť k strane OĽANO - k strane bez budúcnosti, ktorú čaká chvalabohu pre Slovensko a slovenský národ - politický cintorín…" Konštatuje B. Becík vo svojom statuse.

Masívne sa potláčajú iné názory. „Konšpirácie“ sa potvrdzujú a pravda ohľadne vírusu sa odkrýva
Kríza dôvery v inštitúcie je jedným z najväčších problémov súčasnosti. Na Slovensku označujú odporcov iného ako vládneho názoru za dezolátov či antivaxerov. Aj renomovaných odborníkov. Napriek preukázateľným dôkazom, že iný názor ma opodstatnenie.... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Nabáda k zjednoteniu

"Je čas, aby sa šport a kultúra zjednotili! A pravdaže sa ku ním pridali aj ďalšie organizácie a inštitúcie, lebo len takouto cestou dokážeme zmariť snahu slovenskej vlády likvidovať slovenský národ a uberať sa gréckou cestou," vyzýva starosta Becík.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.