Robíte si z nás bláznov! Riešte problémy občanov a nie pochybné zmluvy, vyzýva vládu Karol Farkašovský
15 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Po drahote - žobrota? Ceny všetkého raketovo stúpajú. Energie, palivá, stavebné materiály, služby, autá, spotrebiče, životné náklady. Potraviny! Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti bývalý moderátor večerných správ a politik Karol Farkašovský.

Niečo tu nesedí

Oficiálne vraj máme zdražovanie o 7%. Ale čo je na Slovensku oficiálne, nie je vždy pravdivé. Pozrite sa do svojej nákupnej tašky. Zakaždým platíme viac a máme v nej stále menej a menej, píše Farkašovský.

A hneď uvádza malý príklad zo života ako dôkaz, že oficiálne priznané zdražovanie nesedí.

Obyčajné jeden a pol percentné – bezlaktózové mlieko. V októbri 2021 bolo na pulte za 1,09 € . V decembri 2021 stálo 1,49 €. V januári 2022 stojí 1,59 €

Analytici varujú: Pripravte si peňaženky, zdražovanie bude zrýchľovať! A čo naše úspory?
Myslíte si, že je zle? Bude ešte horšie! Analytici nás totiž pripravujú na katastrofický scenár. Tento kvartál sa Slovensko ďalšiemu zdražovaniu nevyhne. Naopak, zdražovanie bude zrýchľovať! Štatistický úrad (ŠÚ) SR informoval, že mesačná inflácia... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

"Podotýkam ide o to isté mlieko, tej istej kvality, v tom istom obale, na tom istom regále a v tom istom obchode! Za štyri mesiace cenový nárast z 1,09 € na 1,59 € je aj pre matematického analfabeta zdraženie o rovných 50 percent," upozorňuje.

Na obrázku môže byť ‎text, v ktorom sa píše „‎Dátum nákupu: 10/2021 Dátum nákupu: 01/2022 حاد rajo 1.5% free Lakto rajo FAHŚIE free Lakto FAHSIE 1,5% BEZLAKTÓZ mliek 1,09€ 1,5% BEZLAKTÓZ mliek 1,59€ Rajo mlieko polotučné, bezlaktózové Krab.1| 11 Rajo mlieko polotučné, bezlaktózové Krab. 11‎“‎

Zdroj: FB/KF

Podobne je to so všetkým

Podobne je to podľa neho aj pri benzíne, službách, energiách. A to faktúry s vyúčtovaním ešte len prídu. "Dodávatelia elektriny rušia zmluvy s odberateľmi a nových odmietajú. Dodávateľ odmieta nového zákazníka. Absurdné. Celé postavené na hlavu," zamýšľa sa Farkašovský.

Čo keby sa vláda zamerala na to podstatné?

"Takže, veľactená politická verchuška - namiesto pochybných obranných zmlúv, slaboduchých útokov na generálneho prokurátora, rozoberania paragrafu 363, obmedzovania počtu divákov kultúrnych podujatí, bezdôvodného obmedzovania športu v zimných strediskách, nezmyselných vyhlášok a režimov OP, OTP, plus.. sa už rozhliadnite okolo seba. Poriadne si pretrite oči a zbavte sa mocenskej slepoty," vyzýva zodpovedných.

Sprisahanecké spojenia Denníka N o generálnom prokurátorovi mohol vysloviť len klinický idiot!
Vlna kritiky, ktorá sa zniesla na Žilinkovu hlavu, je až primitívne účelová! O tom je presvedčený publicista a historik Eduard Chmelár. Ten sa vo svojom statuse na sociálnej sieti pýta: Kto tu poškodzuje Slovensko? Obvinenia slovenských... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

"Vidíte to chradnúce Slovensko a ľudí zmietaných neistotou a beznádejou? Riešte konečne existenčné problémy nás občanov, mládeže, rodín, živnostníkov, seniorov a ekonomicky, kultúrne i morálne devastovanej spoločnosti," pokračuje Farkašovský.

Krajina chudoby

Slovensko si podľa neho nezaslúži, aby sa stalo krajinou chudoby. A nechce byť ani veľkoproducentom kadejakých nariadení a vyhlášok.

"Ani tie nezoberú ľuďom presvedčenie, že rozum aj v chudobe a núdzi ostane zdravý – navždy!"uzavrel Farkašovský.

Kolíková sa môže tešiť na pomstu Matoviča i Remišovej!
Tu už ide o osobnú vec! Toto si myslí o odmietaní novej súdnej mapy ministerky Kolíkovej poslancami i koaličnými partnermi politológ a rektor Vysokej školy politických a spoločenských vied Kutná Hora Tomáš Koziak. Má nová súdna mapa vôbec nejakú... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.