Poďakovanie bratislavského arcibiskupa metropolitu Mons. Zvolenského prezidentke Čaputovej
15 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Predseda Konferencie biskupov Slovenska (KBS), bratislavský arcibiskup metropolita Mons. Stanislav Zvolenský navštívil (14.1.2022) prezidentku SR Zuzanu Čaputovú.Informovala o tom tlačová kancelária Konferencie biskupov Slovenska

Ďakovné slová arcibiskupa prezidentke

Arcibiskup Zvolenský poďakoval hlave štátu za jej pomoc a podporu jej kancelárie pri organizácii vlaňajšej návštevy Svätého Otca Františka na Slovensku. Na stretnutí hovorili aj o daroch, ktoré od pápeža dostala prezidentka. S arcibiskupom rozprávali o možnosti ich vystavenia a prezentácie pre verejnosť.

Arcibiskup ocenil aktivity prezidentky

Predseda KBS ocenil aj záujem prezidentky o rôzne sociálne otázky, ktorým sa venuje, napríklad podporu Zbierky školských pomôcok pre deti Slovenskej katolíckej charity - ako i koledovanie Dobrej noviny. 
Arcibiskup Zvolenský zároveň prezidentku pozval na 3. ročník Európskych sociálnych dní, ktoré sa uskutočnia od 17. do 20. marca 2022 v Bratislave.

Mesto Prešov bude vymáhať od projektanta cykloželezničky ZÁVRATNÚ sumu
Krajský súd (KS) Prešov potvrdil rozsudok prvostupňového súdu vo veci chybného projektu týkajúceho sa stavby cykloželezničky. Rozhodnutie už nadobudlo právoplatnosť a pre spoločnosť A.P.H. ateliér tak vzniká povinnosť zaplatiť mestu Prešov zmluvnú... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.