Predsedníčka PS sa chváli! Vyhrala súd nad ĽSNS
12 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Predsedníčka PS Irena Bihariová sa pochválila tým, že vyhrala súd proti kotlebovcom. 

Ide o spor približne spred dvoch rokov. Strana ĽSNS podľa vyjadrenia Bihariovej distribuovala v tej dobe po celom Slovensku svoje stranícke noviny s jej fotkou a oznámením, že je „cigánska fanatička," ktorá od ministerky školstva Lubyovej poberala tisíce eur na dotáciách a chodila za ne presadzovať "zvrhlú agendu" deťom na školy.

"Bola to čistá lož od začiatku po koniec," tvrdí na sociálnej sieti Irena Bihariová. A uvádza, že za pravdu jej dal aj Okresný súd v Banskej Bystrici.  

"ĽSNS sa mi musí ospravedlniť vo svojich novinách, na ich web stránke a zaplatiť mi 5000 eur ako náhradu za ujmu," píše

Proces trval 2 roky, pozbierali sa jej na neho ľudia

Po úvodných slovách sa predsedníčka PS vyjadrila aj smerom k tým, ktorí jej činnosť obdivujú. "Nebyť mnohých z vás, tento príbeh by nemohol mať šťastný koniec. Ako bežný človek s profesnou minulosťou v mimovládke, v tom čase čerstvo angažovaný v politickej strane, v ktorej som vtedy fungovala väčšinu roka bez príjmu, som nemala žiadne tučné kontá a teda nemohla by si dovoliť hradiť náklady právneho zastupovania," napísala.

Zdroje, ktoré použila na 2 roky trvajúci proces získala, ako uviedla v príspevku na sociálnej sieti z veľkorysosti iných a vďaka občianskej spolupatričnosti. "Vtedy som vám sľúbila, že ak so žalobou uspejem, vysúdenú sumu si nenechám na svoje súkromné účely, ale využijem ju na prospech boja proti dezinformáciám. Môj sľub platí a ja sa nesmierne teším, ako sa spoločne, verím, že aj s mnohými z vás, pustíme do ďalších zápasov za pravdu," dodala, pričom nekonkretizovala, či išlo o bežných ľudí, alebo o členov nejakých organizácií, alebo politikov...

Bývalý predseda Najvyššieho súdu: Parlament môže porodiť zákon, Mikas nemôže porodiť zákon
Keď JUDr. Štefan Harabin uprostred pandémie hovoril, že sú Mikasove vyhlášky nulitné, všetci sa mu smiali. Dnes máme rozhodnutie Ústavného súdu z 31.12. 2021 a hlavný hygienik Ján Mikas podľa bývalého predsedu Najvyššieho súdu JUDr. Štefana... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Rozsudok nie je právoplatný

Irena Bihariová čaká na právoplatnosť rozsudku a prípadné vysporiadanie sa s odvolaním ĽSNS a dodáva, že ĽSNS za celý čas okrem irelevantných konšpirácii neprezentovali súdu jediný argument, ktorý by mohol spochybniť, že o nej šírili čisté klamstvá. 

Zdôraznila tiež, že ak sa odvolajú, bude aj naďalej poukazovať na protiprávnosť konania ĽSNS a verí, že za pravdu jej dá aj odvolací súd.

V závere príspevku pripomenula aj slová, ktoré zverejnila pred dvoma rokmi, ktorých podstata podľa nej spočívala v tom, že nebojovala iba za seba, ale aj za princíp.

Výhru berie ako dôkaz, že nad hoaxami a klamstvami sa dá vyhrať. A v závere komentuje, že ešte stále žijeme v právnom štáte, v ktorom sa jednotlivec, ale aj celá spoločnosť dokáže brániť proti takýmto dezinformáciám a výmyslom. A nabáda aj iných, aby sa ozvali, pretože je presvedčená, že nakoniec sa pravda vždy ukáže a klamári ostávajú porazení.

Veľvyslanectvo Ruska na Slovensku sa ozvalo k tomu, kto porušuje sľuby!
Ruské veľvyslanectvo na Slovensku cituje priamo z odtajnených záznamov rozhovorov predstaviteľov sovietskeho vedenia s ministrami zahraničných vecí USA, Veľkej Británie a iných. Citáty pochádzajú z knihy J.M.Primakova, Stretnutia na... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.