Do histórie Slovenska vstupuje po Mníchovskej dneškom už aj Washingtonská zrada
12 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

"Čierny deň pre suverenitu Slovenska. Vpíše sa veľkými písmenami do histórie Slovenska ako zrada." Píše na sociálnej sieti Andrej Danko.

"Slovenská národná strana vyjadruje veľké sklamanie zo schválenia zmluvy so Spojenými štátmi americkými na rokovaní vlády."

Vláda slabochov

"Je veľká škoda, že táto vláda na čele s Eduardom Hegerom nedokázala nabrať odvahu zastaviť túto zmluvu, ktorá hovorí o rôznych daňových, colných a iných výhodách pre cudzie ozbrojené sily. Tieto cudzie ozbrojené sily zo Spojených štátov amerických budú mať dokonca nadradené postavenie vo vzťahu k našim ozbrojeným silám ako aj k iným ozbrojeným silám susedských štátov. Ani poľské lietadlo nebude môcť pristáť na našich letiskách bez súhlasu amerického dôstojníka." Píše Andrej Danko.

Čierny deň pre suverenitu Slovenska

 "Tento deň je čiernym dňom pre suverenitu Slovenskej republiky a vpíše sa veľkými písmenami do histórie Slovenska ako zrada. Je zrejmé, že prezidentka Čaputová financovaná zo západných zdrojov túto zmluvu ako najvyššia veliteľka ozbrojených síl odobrí. 
Vyzývame opozičné politické strany na zjednotenie sa a jediná šanca ako je odmietnuť resp. do budúcna zrušiť túto zmluvu je spolupráca opozičných strán v referende a jednotný postup v najbližších parlamentných voľbách." končí svoj status Andrej Danko.

Vytvorili tu policajný štát a po čistkách ho odovzdajú USA
"Referendum proti americkej okupácii je posledná šanca pre Slovensko!" Píše na socálnej sieti Ľuboš Blaha. "Vláda schválila Obrannú dohodu s USA. Existuje jediný dôvod, prečo sa tak ponáhľajú - pokyn z americkej ambasády." Tvrdí... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

______________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.