D. Kramplová - o čo ide v Kazachstane?
12 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Situáciu v Kazachstane starostlivo sleduje aj Dagmar Kramplová, krajská predsedníčka SNS. Ako ju vidí ona, vysvetlila na sociálnej sieti.

Nejde o spontánne protesty

A ako D. Kramplová tvrdí, tak sa nejedná ani o žiadny boj za demokraciu. "To si zase len zopár nenažraných jednotlivcov zo západu brúsi zuby na kazašské podniky, majetok a nerastné bohatstvo." Odhaľuje svoju pravdu.

Čo bude nasledovať

"V druhej vlne by za nimi prišli do zbedačenej krajiny pošahanci propagujúci LGBT, idiotské reality show a ďalšie existencie rozkladajúce zvyšky toho, čo bol kedysi suverénny štát." Konštatuje krajská predsedníčka SNS s tým, že veď to už poznáme: "Presne takto to prebehlo vo všetkých ostatných krajinách strednej a východnej Európy a len úplný hlupák po tomto všetkom môže veriť táraninám o slobode a demokracii."

Lieky od kardiológa či diabetológa vám všeobecný lekár už nepredpíše
Napriek tomu, že ako odborníci, tak ani pacienti o pripravovaných zmenách neboli informovaní a tak sa na ne nemohli pripraviť, Zväz ambulantných poskytovateľov (ZAP) vyzýva Ministerstvo zdravotníctva, aby prehodnotilo uvedenie novely do praxe. O... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Eka Balaskova / TASR

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.