Ale ba, Igorko...O opičkách v minulosti a dnes hovorí opozičný poslanec
12 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

V uplynulých dňoch okrem členov hnutia OĽaNO snáď takmer každého zaujala korešpondencia ministerky kultúry Natálii Milanovej, ktorá unikla na verejnosť.

Matúš Šutaj Eštok ocenil úprimnosť, ktorú Natália Milanová preukázala v korešpondencii. "Aspoň bola úprimná a o Igorovi Matovičovi hovorila, ako o šašovi," hovorí Šutaj Eštok a poukazuje aj na iné. Predovšetkým na správanie predsedu hnutia OĽaNO, keď poskakoval pred parlamentom a v parlamente a vykrikoval o takej opička a inej opičke...

"V normálnej krajine, by sa nikto k uniknutej súkromnej komunikácii nevyjadroval a nikto by kvôli nej nežiadal ani jej odchod," tvrdí Matúš Šutaj Eštok.  

Dôvodov, ale kvôli ktorým podľa Šutaja Eštoka musí Miľanová odísť, je habadej. "Ale, Slovensko je krajina Igora Matoviča a v jeho svete platí, že čím väčšie svinstvo, tým väčšia politická zbraň," dodáva opozičný poslanec.

Matúš Šutaj Eštok pripomína aj to, že Matovič sa v súkromnej komunikácii nielenže hrabal, on ju priamo podľa Šutaja Eštoka vyrobil a potom zverejnil. 

Igor Melicher: Agendy presadzujú hrubo a vulgárne a nie v prospech ľudí
Tlačová beseda dočasného policajného prezidenta Štefana Hamrana a tlačová beseda šéfa slovenskej diplomacie Ivana Korčoka (SaS) s ministrom obrany Jaroslavom Naďom (OĽaNO) doslova dvihli zo stoličky mladého sociálneho demokrata Igora... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Opička a megafón a iné hrkútania...

"Hádam si všetci pamätáte eštebácku nahrávku s Radoslavom Procházkom, v čase keď s ním bol Igor Matovič najlepší kamoš. Potom Matoviča, ktorý celé dni vyskakoval s megafónom pred ministerstvom spravodlivosti a hysterickým zjapaním žiadal odchod Moniky Jankovskej, pretože na základe jej uniknutej súkromnej komunikácie dospel k presvedčeniu, že je Monika Jankovská opička," pripomína Šutaj Eštok správanie predsedu hnutia OĽaNo Igora Matoviča.

"Bol to Matovič, ktorý vykrikoval v parlamente, že Martin Glváč musí odísť z postu podpredsedu NR SR, pretože sa objavil v uniknutej súkromnej komunikácii s Alenou Zsuzsuovou. A pripomína, že Matovič žiadal odchod aj všetkých jej dopisovateľov z politiky. "Samozrejme s výnimkou svojho najlepšie kamoša Daniela Lipšica, ktorý si s ňou veselo hrkútal," dodáva Šutaj Eštok.

Reakcia Igora Matoviča dnes...

Na dôvernú komunikáciu vlastnej ministerky reaguje Matovič podľa Matúša Šutaja Eštoka tak, že hodnotenie rád prenechá najväčším moralistom na Slovensku. 

Ale ba, Igorko," hovorí Matúš Šutaj Eštok. "Dnes Natália Milanová nie je opička? Nemusí navždy odísť z verejného života?" Pýta sa.

V závere necháva Igorovi Matovičovi odkaz: " Ste jeden odporný farizej a stelesnené zlo slovenskej politiky."  

Valec arogancie moci je možné stopnúť - občan je viac ako koaličné hordy
Strana Smer-SD dnes zvolala tlačovú besedu na tému Návrh uznesenia NRSR o vyhlásení referenda. To chcú vyhlásiť v súvislosti s prijatím dohody s USA. Vláda odovzdala Slovensko USA a jeho armáde "Ak sa vláda SR rozhodla, že disciplinárna právomoc... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.