Manželia Gáborikovci sú v radostnom očakávaní
09 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Manželia Gáboríkovci sú rodičmi malej Belly. Teraz ich čaká milé prekvapenie, onedlho jej totiž pribudne súrodenec.

Ivana a Marián Gáboríkovci informovali verejnosť o radostnej novine. Ivanka čaká vytúžené druhé dieťatko. Malá Bella tak bude mať súrodenca. Ivana a Marián sa tak budúci rok stanú šťastnými dvojnásobnými rodičmi. Zatiaľ „jedináčik“ Bella rastie ako z vody. Čo je samozrejmé, že rodičia majú z dcérky Belly radosť. Prezrádzajú to fotky Ivany Gáborík na svojej sociálnej sieti .

Svoju dcéru chránia pred sociálnymi sieťami takým spôsobom, aby jej nebolo vidno tvár. Pre túto príležitosť sa rozhodli urobiť výnimku.Odfotili malinkú Bellu z profilu. Musí sa uznať, že je to vskutku pekné dievčatko.

Predseda strany Smer - SD: Referendum sa spustí bez ohľadu na postoj Hlasu - SD
Predseda strany Smer - SD Robert Fico na svojom profile zverejnil video k ich zámeru usporiadať referendum o podpísaní obrannej dohody medzi Slovenskom a USA. Táto dohoda vyvoláva prudké konflikty medzi opozíciou a koalíciou, no vlnu nevôle... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

 
Zdroj: IG mgaborik12
Zdroj: IG mgaborik12
Zdroj: IG mgaborik12