Hanka Zagorová ruší koncerty. Dôvodom je podlomené zdravie
08 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Ochorenie na Covid si u 75 ročnej speváčky Hany Zagorovej vybral krutú daň. Stále nie je zdravotne v poriadku, čo má za následok rušenie koncertov.

Hospitalizácia

H. Zagorovú hospitalizovali v posledný septembrový deň vo veľmi zlom stave. V nemocnici strávila dva týždne a ako sme písali aj my, z nemocničného pobytu si nič nepamätá. Odvtedy prešli takmer tri mesiace, no Hanka stále nie je v poriadku. Ešte v pondelok sa jej fanúšikovia tešili na dva januárové koncerty v Sušiciach a Náchode, v utorok bol sušický zrušený a koncert v Náchode bol presunutý na máj. 

Kedy vystúpi, nik netuší

„Lekári Hanke ešte vôbec neodporúčajú vystupovať. A ona sa na to tiež ešte necíti,“ prezradil kapelník skupiny H. Zagorovej Boom!Band Jiří Dvořák. Sám si nedovolí odhadnúť, kedy sa Hanka objaví na pódiu. Nevie to ani sama Hanka - stále dochádza na krvné transfúzie. „Hanka je stále slabá, zle sa jej aj chodí,“ hovorí Dvořák.

Rozžiarená Dara - po troch rokoch na lyžiach (+foto)
Pred koncom roka prebehla médiami správa - Dara Rolins je zamilovaná! A nie do len tak hocikoho - cestu k jej srdcu si našiel český hviezdny futbalista, Pavel Nedvěd. Dvojica si spolu aj s Darinou dcérou a pár priateľmi "vybehla" do Talianska. Čo... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Pretrpela aj silvestrovský program

"Největší flám s Jiřinou Bohdalovou" síce natáčala, no vôbec sa necítila dobre. "Veľmi ju bolel chrbát. Tých zdravotných problémov je na ňu teraz strašne veľa,“ pokračoval Dvořák. Dlhodobý Hankin kamarát a kolega Karel Vágner (79) zlý zdravotný stav speváčky len potvrdzuje. „Hanka chodí neustále po lekároch. Ten covid ju úplne zničil. Vždy mala problémy s krvinkami, všetko sa to ale potom ustálilo. A teraz ten koronavírus všetko vrátil o dvadsať rokov späť."

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Ženy v politike nechápu ako to mohli rodičia dopustiť
Prípad detskej šikany v Miloslavove nenechal chladným asi nikoho so štipkou empatie. Výnimkou nie sú ani ženy z politiky. Zvlášť, keď jedna je bývalá učiteľka (Anna Belousovová) a druhá (Monika Beňová) čerstvá mamička. Príklad z mladosti To, že... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Eka Balaskova