A. Hlina: Prečo k hororu v Miloslavove mlčí úrad komisára pre deti!?!
08 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

"Načo sme vytvárali Úrad komisára pre deti? Pre to, aby pani Tomanová nemusela ísť do Bruselu? Veď ako by sa tam dohovorila?" Pýta sa vo svojom statuse Alojz Hlina.

Kandidátky na komisárku

A. Hlina používa dosť ostré slová na adresu oboch dám, ktoré kandidujú na túto pozíciu. "Materskej strane" K. Hatrákovej vytýka, že síce sa tvári, že kandiduje v mene najkresťanskejšej odnože OĽaNO, ale tá istá poslankyňa obhajovala poslanca Heráka - straníckeho kolegu. Nešetril ani morálny kredit strany, ktorá navrhla druhú kandidátku.

Zase raz - ticho

"️Nikde žiadna zmienka z kancelárie komisára Úradu pre deti, nikde žiadne vyjadrenie pani Hatrákovej alebo pani Anny Niku k tejto záležitosti." Konštatuje A. Hlina. "Ak niekto niečo z týchto troch spomenutých v tej veci urobil v skrytosti a bez verejného vyjadrenia, ospravedlňujem sa, rád sa to však dozviem." 

Protest proti agresorke z Miloslavova
Násilie detí na dieťati v Miloslavove silno rezonuje verejnosťou, médiami i politikmi. Najnovšia iniciatíva smeruje opäť na sociálnu sieť. Na Facebooku sa vytvorila udalosť, ktorá zvoláva protest: „Tento prípad pobúril celé Slovensko, a preto by... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Potrebujeme taký úrad?

"Povedzme si pravdu, možno celý problém je, že ten úrad je im/nám ukradnutý, ale niekto potrebuje príjem z toho úradu. Všetky tri dámy možno ešte dovolenkujú, oddychujú a nejaký Miloslavov ich netrápi." Konštatuje politik a vzápätí "predpovedá" pokrytectvo: "Ale možno už v pondelok, keď sa ich nejaký novinár na to spýta, tak so súcitným výrazom tváre povedia, aké je to hrozné a budú to riešiť. Lebo to naozaj je hrozné a treba to riešiť."

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Garancia GP ohľadom ohavného prípadu v Miloslavove
Prokuratúra garantuje komplexné objasnenie okolností prípadu napadnutia 11-ročného dievčaťa v Miloslavove skupinou kamarátov. Generálny prokurátor Maroš Žilinka uložil krajskému prokurátorovi v Bratislave bezodkladne preskúmať postup a konania... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR