Misska Šebestová v náručí nového chlapa,ide o známeho politika?
06 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

 

Zdá sa že bývala misska, Magda Šebestová, konečne našla lásku v náručí známeho politika,túto informáciu prináša eva.pluska.sk

Ku konca roka 2019 sa prevalila informácia ktorú prináša, že bývalá miss Magda Šebestová a futbalista Ján, s ktorým má dcérku sú po rozchode. Príťažlivá brunetka, ktorá svojhočasu šéfovala súťazi Miss Slovensko vtedy priznala, že prežíva dosť ťažké chvíle. S určitosťou jej nepridalo to, že na dcérku Ninku ostala sama zatiaľ čo sa jej expartner krátko po ich rozchode ukazoval na verejnostni s novou priateľkou.

 

Po bolestivom rozchode sa snažila nájsť svoje šťastie aj ona. Začala vzťah s Michalom Fresserom, ktorý je veľmi úspešný podnikateľ. Ide o generálneho riaditeľa biotechnologickej spoločnosti, ktorá sa špecializuje na boj s Alzheimerovou chorobou. Ich vzťah však nevydržal a následne od mája 2020 bola slobodná. 

Podľa najhorúcejších informácii, ktoré priniesla eva.pluska.sk má byť Magda opäť v chomúte . Jej srdce mal „dobyť“ verejne známy politik z vládnej strany OľaNO.Ich vzťah údajne trvá už niekoľko týždňov, počas ktorých sa im darilo ich kontakty starostlivo tajiť. Teraz ich však prezradili spoločné fotografie. Ide o o Györgya Gyimesiho. Magda si to ihneď po tom, ako priletela z Dubaja, kde oslávila ešte single príchod nového roka, namierila do lyžiarskeho strediska v Jasnej.  „Náhodou“ sa tam nachádza aj spomínaný politik. A zrejme to nie je dielo náhody, že sa ocitli na spoločnej lanovke, odkiaľ obaja uverejnili spoločnú fotografiu na svojich profiloch na sociálnych sieťach.

Pobaltské štáty môžu byť po dohode Biden-Putin vylúčené z NATO
Najradikálnejší pohľad na výsledok vyjednávania Biden – Putin poskytol bývalý dôstojník americkej armády a vojenský expert David Payne v časopise The National Interest. Je tu teória, že Spojené štáty môžu súhlasiť s vylúčením troch pobaltských... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

_________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.