Dara Rolins po 6 mesiacoch s Nedvědom: Prvé slová o rozchode!
06 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Svoju lásku takmer pol roka tajili! Keď to prasklo, tak Dara Rolins zverejnila ich spoločné fotky. A smelo v tom pokračuje ďalej. Už nejaký čas sú s Pavlom Nedvědom v Taliansku na horách a je vidieť, že si to neskutočne užívajú, píše český Blesk.

Dare to s bývalým futbalistom Pavlom Nedvědom naozaj sekne. Obaja sú veľmi športovo založení, a tak sa zhodli na tom, že si koniec starého a štart nového roku spoločne užijú na talianskych horách.

Cez prázdniny tam s nimi bola aj speváčkina dcéra Laura, takže je jasné, že Grande Paolo je už v rodine.

Dara řekla, kdo koho sbalil!

Zdroj: IG/Dara Rolins

Každý vzťah má v živote miesto

Rolins si na verejné milostné vyznania veľmi nepotrpia, ale keď už, tak to pojme pekne zhurta a od konca.

„Myslím, že každý vzťah – aj ten, ktorý „nedopadne“, má v našich životoch miesto a opodstatnenie. Resp. ČO to znamená „nedopadne“:)?! Všetko má totiž svoj čas a význam. Aj to, že sa niečo stane a po čase skončí, nemusí byť tragédia, ale vývoj. Jednoducho život," zafilozofovala si Dara.

Upozorňuje, že človek nemusí „plakať“, ako si niektorí dosť nelogicky a automaticky pri rozchode dvoch ľudí myslia. Môže ísť o vyslobodenie, preklopenie do stavu, po ktorom človek už nejaký čas túžil.

Opozičný politik redaktorovi Denníka N: Neoznačujte ma za idiota! Slováci mu vysvetlili, ako vnímajú mainstream
Ste novinár, mali by ste mať elementárnu slušnosť! Takto trochu naivne reagoval líder národniarov Andrej Danko na článok novinára z liberálneho Denníka N. Čitatelia mu vysvetlili, s kým má čo do činenia! "Fico to vraj dnes prehnal, keď povedal... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

"Byť tzv. na očiach, byť známy, veľmi často vzťahy a lásku komplikuje, neprirodzene ovplyvňuje jej vývoj,“ rozpísala sa k spoločným fotkám speváčka.

Podľa nej nie roky, ale intenzita, hĺbka citu meria pravý význam vzťahu. Niekedy za pol roka prežijete viac, než za šesť. "Pravdou je, že absencia toho pocitu a možnosti rozhodovať sa vo vzťahu slobodne, bez asistencie publika, je v našom prípade pekne na prd, to priznávam úprimne a na rovinu," otvorene hovorí Dara.

Zdroj: IG/Dara Rolins

Speváčka filozofkou

Spomína, že každý jeden vzťah ju formoval. "A preto mám rešpekt pre každého človeka, ktorý ma kedy urobil šťastnú. A rovnako tak pre minulosť každého môjho partnera,“ tvrdí blondínka, ktorá má za sebou niekoľko dlhodobých vzťahov.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/05/vestica-vanga-opat-aktualna-video

Tým posledným bol sedemročný vzťah s raperom Patrikom Vrbovským, ktorý sa po ich rozchode zachoval ako pubertiak a všetko, čo sa týkalo ich lásky, vymazal.

„Vždy mi vadilo, keď muž, ktorý mi vstúpil do života, nehovoril pekne o svojej bývalej. Je to taký varovný signál skazeného charakterového rysu, pokiaľ know what i mean:) ...," hodnotí speváčka.

"Nech žije KAŽDÁ láska. Nová, stará, dospelá, decká, prázdninová, naša, vaša. Nech je večná vo svojom čase a v každej podobe! ps: Malo to byť len také malé hlásenie o tom, že je u mňa všetko v poriadku... Pozdravujeme,“ dodala Dara.

Misska Šebestová v náručí nového chlapa,ide o známeho politika?
Zdá sa že bývala misska, Magda Šebestová, konečne našla lásku v náručí známeho politika,túto informáciu prináša eva.pluska.sk Ku konca roka 2019 sa prevalila informácia ktorú prináša, že bývalá miss Magda Šebestová a futbalista Ján, s ktorým má... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Norbert Pančík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.