Politici ukázali, čo nosia na zápästí. Kúsky za "halier" ale aj v cene luxusného auta
06 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

Hodinky sú jedným z najobľúbenejších mužských doplnkov. Nosiť ich s eleganciou a vkusom chce viac ako len sledovať najnovšie trendy. Etiketa je v tomto prípade jednoznačná.

Noste také hodinky, ktoré nepútajú pozornosť, sú vkusné a farebne a materiálovo ladia s vaším zovňajškom. Platí to však aj o našich politikoch?

Pozrite ako si na tomto doplnku zakladajú nielen bývalí ale aj súčasní politici a ministri. Niektoré sumy vás prekvapia.

Inteligentné hodinky pre inteligentných?

Premiér Eduard Heger (48) má zjavne radšej inteligentné hodinky. Ich cena sa pohybuje niekde medzi 200 až 400 eur.

Zástancom tohto typu doplnku sa javí aj šéf liberálov Richard Sulík (53), ktorí takisto používa Apple Watch. Dokonca pre Plusku sa vyjadrl, že "na ich vzhľad ani cenu si nepotrpí."

Pamätníci

Pre Plusku sa vyjadril aj minister dopravy A. Doležal (40). Ten má na ruke hodinky, ktoré dostal po svojom otcovi a majú pre neho nevyčíslitelnú hodnotu. Inak stáli 500 až 600 eur.

Šéf obrany J. Naď (40) nosi hodinky Longines. Kúpil si ich pred 11 rokmi v Bruseli. Cenu uviedol jeden a pol tisíca eur. „Kúpil som si ich na pamiatku z odmeny, ktorú sme dostali ako spoluorganizátori rokovania ministrov obrany krajín NATO,“ prezradil pre Plusku.

Politológ a historik: Smiešny je minister obrany a všetci jemu podobní!
"Naďovi brigádnici z Infosecurity.sk vytvorili rebríček najsledovanejších politikov na Slovensku. Problém je, že im neviem vysvetliť, že už druhý rok nie som v politike," píše Eduard Chmelár na sociálnej sieti. Ministrovi obrany a jemu podobným... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Milovníci luxusnejších kúskov

Expremiér a poslanec Národnej rady Peter Pellegrini (45) preferuje známu značku Tag Heuer Carrera, a jeho model stál „iba“ 5-tisíc eur.

Na presný čas si potrpí aj minister vnútra R. Mikulec(49). Tomu podľa plusky „svietia“  na ruke takmer každý deň iné hodinky. Vlastní Breitling – model Cockpit B50 s titánovým puzdrom, ktorých cena je na oficiálnej stránke 7 050 eur. Na ruke sa mu leskli aj švajčiarske hodinky značky Hublot, ktorých ciferník je leštený z 18-karátového zlata a prehliadnuť sa nedá ani hnedý remienok z kože aligátora. Hodinky sa predávajú za 40-tisíc eur, Mikulec však tvrdí, že ide iba o repliku. „Hodinky sú darčekom, ktorý dostal pán minister v minulosti od blízkeho človeka z recesie. Samozrejme, ide o repliku luxusných hodiniek, ktoré nemajú pre pána ministra inú než čisto sentimentálnu hodnotu,“ vysvetľovala jeho hovorkyňa Barbara Túrosová.

K tým, čo si potrpia na luxusnejši doplnok na zápästi, patrí napríklad A. Danko (47). Ten zbierku náramkových hodiniek pravidelne spomína aj v majetkovom priznaní. Cenu všetkých kúskov však môžeme len odhadovať. Vlastní napríklad hodinky značky IWC, model za 20-tisíc eur, M však aj klenot od firmy Cartier. Ich cena sa pohybuje okolo 18-tisíc eur.

Milovník hodiniek je aj R. Fico (57). Na verejnosti sa najprv ukázal. hodinkami švajčiarskej značky IWC Kurt Klaus za 20-tisíc eur. Neskôr aj hodinkami Cartier za 8-tisíc eur či klenotom od Raymond Weil za viac ako 7-tisíc eur.

Uteč kto môžeš, Slovensko patrí iba primitívnej moci a celebritám na nej prisatých
Keby hlúposť na Slovensku tiekla, sme krajinou jazier, vodopádov, fjordov a močarísk a to ešte s oceánom okolo jej hraníc. Hlúposť moci trpiacej komplexom geniality, hlúposť celebrít, užívajúcich si z moci nadojené prachy a áno, hlúposť nás... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Skutočný predátor

Hodinky v cene luxusného vozidla vlastní exminister financií J. Počiatek (51). Sú od švajčiarskeho výrobcu Audemars Piquet z limitovanej edície za 70-tisíc eur. Po vlne kritiky sa obmedzil len na hodinky IWC Schaffhausen, ktorých cena sa pohybovala okolo 33-tisíc eur.

Čo na to protokolista?

Odborník na protokol Marek Trubač  zdôraznil, že pri hodinkách ide aj o vkus a spoločenskú hodnotu a zároveň elegantný doplnok: „Pranierovať vysokopostaveného politika za hodinky, na ktoré si vie zarobiť i našetriť, je prvoplánové pokrytectvo. Akoby mal premiér chodiť na najlacnejšom aute a nosiť 100-eurový oblek a papierové topánky.“ 

Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Aj napriek hlbokým podozreniam ostáva Roman Mikulec bossom ministerstva vnútra FOTO TASR - Jaroslav Novák

Jedna z najväčších záhad! Izolovaní vedci sú nakazení!
O Covid záhade na Antarktíde, kde sa nakazili izolovaní vedci aj napriek očkovaniu a radu testov informuje český portál cnn.iprima.cz. Miesto, kde sa nakazili je jedným z najodľahlejších miest na svete. Český portál vychádza z informácií, ktoré... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.