Počasie pre Slovensko na dnes
05 | 01 | 2022 I TASR/Ivan Brožík
Predpoveď počasia pre Slovensko na stredu 5. januára


"Počasie u nás ovplyvňuje zvlnený studený front. Zamračené, občasný dážď, vo vyšších polohách sneženie. Teploty 3 až 8 stupňov Celzia." informuje TA SR

Na západnom Slovensku prevažne zamračené, občasný dážď, najnižšie ranné teploty 6 až 3 a najvyššie denné 5 až 8 stupňov C.
Na strednom Slovensku prevažne zamračené, občasný dážď, najnižšie ranné teploty 5 až 0 a najvyššie denné 3 až 7 stupňov C.
Na východnom Slovensku prevažne zamračené, občasný dážď, najnižšie ranné teploty 5 až 1 a najvyššie denné 3 až 7 stupňov C.

Počasie na horách: Vo výške 1000 m prevažne zamračené, sneženie, najnižšia ranná teplota 0 a najvyššia denná 1 stupeň C.
      Vo výške 1500 m prevažne zamračené, sneženie, najnižšia ranná teplota -3 a najvyššia denná -2 stupne C.
      Vo výške 2000 m prevažne zamračené, sneženie, najnižšia ranná teplota -6 a najvyššia denná -5 stupňov C.

      Ozón: 0% 0 úrovňou dlhodobého priemeru (0 DJ).

Anna Hogenová: Chýba nám pravda, politici a odborníci umlátili ľudí každodennosťou
Slovensku chýba pravda a klamstvá sa tu možno vyžadujú. "Pravda nám, skrátka, chýba. Nemôže sa tak strašne klamať a nemôžeme si takto zvykať na tie klamstvá, ako to teraz medzi nami je. Tu nie je najhoršie, že sa ľudia klamú, ale to, že si ľudia... Čítať ďalej
05 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

___________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.