O povrchnom zajkovi bojkovi spomedzi progresívnych bludárov
06 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Milan Krajniak zo Sme rodina nechal odkaz Jane Bittó Cigánikovej z SaS.

Jana Bittó Cigániková nechala odkaz Milanovi Krajniakovi, na ten reagoval Michal Wiezik, Za zelenú Európu. Na neho reagoval Filip Kuffa (Život - NS), ktorý je autorom zatiaľ poslednej časti tejto série zo seriálu v ktorom beží život uvedených politikov na sociálnych sieťach.

Za najsmutnejší politický moment roka 2021 označil minister práce sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak (Sme rodina) triumf poslankyne Cigánikovej, ktorá zabránila tomu, aby neprešiel zákon Anny Záborskej o podpore tehotným ženám. Poslankyňa SaS Jana Bitó Cigániková (SaS) reagovala a Krajniaka nazvala klamárom, hlupákom a úbožiakom, ktorý je mentálne mínus osem storočí. K reakcii pripojila aj zostrih videa z júna, keď podľa svojich slov bojovala za práva žien v parlamente. Ten obsahuje komentáre konzervatívnych kolegov z NR SR, ktoré si musela od nich vypočuť. Cigánikovú komentoval Michal Wiezik (Za zelenú Európu) a jeho zase poslanec NR SR Filip Kuffa (Život - NS). 

Minister práce je podľa poslankyne SaS klamár, hlupák a úbožiak a je mentálne mínus osem storočí
Novoročný príhovor ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Milana Krajniaka (Sme rodina) absolútne vyprovokoval jej koaličnú kolegyňu Janu Bitó Cigánikovú (SaS), ktorá ho priamo pod príspevkom nazvala klamárom, hlupákom a úbožiakom a pripojila aj... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Filip Kuffa vs. Michal Wiezik

"To, že si Cigániková nastrihala videjko ako jej pasuje a povytrhávala to z kontextu, je u nej normálne. Ale pobavil ma ten komentár docenta. Ako sa pretŕča, že kedy vznikol život. Tento progresívny zajko bojko posmievajko komentuje kde sa dá, ale komentáre na svojej stránke statočne maže a blokuje ľudí, hneď keď mu tam niečo kriticky komentovali," píše Filip Kuffa na adresu Michal Wiezika. 

Ten o Kuffovi napísal: "Pobavil ma Kuffa junior, s apelom na priemernú inteligenciu, podľa ktorej život začal už pred niekoľkými miliónmi rokov. Pokiaľ moje priemerné vedomosti siahajú, počiatok života sa datuje do obdobia pred cca 3.5 miliardami rokov. Čiče buď sa junior zmýlil o tri rády, alebo za “niekoľko” považuje 3500."

Kuffa v osobitnom príspevku na sociálnej sieti reagoval na Wiezika nasledovne: "Tak aby tento zajko bojko posmievajko vedel, v rozprave som uviedol, že vznikol pred 3,4 až 3,8 miliardami. A Cigániková dala krátky zostrih z faktickej poznámky, kde som už len zopakoval, že vznikol pred miliónmi rokov…Ale povrchný zajko bojko posmievajko ma úžasnú radosť, že mohol poučovať. Asi si neuvedomil, že momentálne nevyučuje. Je povrchný podobne ako aj ich celá progresívna strana a ich politika. Progresívni bludári".

Táto vláda a právny štát idú k sebe ako vegetarián a zabíjačka
Poslanec Tomáš Taraba v tom má jasno - NAKA plní politické zadania. To, že NAKA je politická zložka súčasnej vládnej moci, je krásne vidieť na tom, že riešia nejakých miestnych poslancov, že neboli podľa nich dostatočne aktívni pri premenovaní... Čítať ďalej
05 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.