Exminister vnútra: ÚŠP si vykladá právo demagogicky a vláda sa bojí občanov
05 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Úrad špeciálnej prokuratúry je podľa Roberta Kaliňáka úplne odrhnutý úrad, ktorý je "mimo" a právo si vykladá demagogicky.

Robert kaliňák tvrdí, že vláda má obrovský strach z vlastných občanov. Exminister vnútra, ako hosť televízie ZVTV povedal aj viac. A prezradil aj to, za čo a kto by si zaslúžil zápis do Svetovej knihy Guinessovej knihe blbostí, keby existovala.

Svetový rekord v Guinessovej knihe blbostí si podľa Roberta Kaliňáka (SMER - SD) zaslúži uznesenie, v ktorom špeciálna prokuratúra, alebo teda, ako uviedol, vyšetrovateľ na pokyn špeciálnej prokuratúry vzniesol obvinenie voči poslancom mestského zastupiteľstva obce Varín, za to, že "...neiniciovali premenovanie ulice Dr. JozefaTisu," cituje Robert Kaliňák skutkovú vetu.

Podstatou podľa Róberta Kaliňaka je to, že obvinili poslancov mestského zastupiteľstva z trestného činu podľa želania mediálnej obce a všetkých možných liberálnych médií z toho, že si dovolili nezmeniť to meno a že neiniciovali tú zmenu názvu ulice. Zákon podľa Roberta Kaliňáka nič také nestanovuje, a zdôraznil, že na Slovensku máme úmyselné trestné činy. Kaliňák si myslí, že pokiaľ platí logika, podľa ktorej išli, tak by mali zatvoriť aj všetkých policajtov, ktorí do občianskych preukazov obyvateľov zapisovali ulicu s daným názvom, pretože aj tam dali to meno.

Minister práce je podľa poslankyne SaS klamár, hlupák a úbožiak a je mentálne mínus osem storočí
Novoročný príhovor ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Milana Krajniaka (Sme rodina) absolútne vyprovokoval jej koaličnú kolegyňu Janu Bitó Cigánikovú (SaS), ktorá ho priamo pod príspevkom nazvala klamárom, hlupákom a úbožiakom a pripojila aj... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Absurdný svet

Kaliňák hovorí o absurdnom svete a keby existovala naozaj Guinessová kniha rekordov blbostí, tak by bolo Slovensko momentálne na prvom mieste. Podľa neho ide o boľševické obvinenie, na ktoré sa každý musí pozerať s vyvalenými očami. A tiež o smutnú udalosť, pretože bežní ľudia sa podľa neho nemôžu stať súčasťou politického boja.

Úrad špeciálnej prokuratúry je podľa Roberta Kaliňáka úplne odrhnutý úrad, ktorý je "mimo" a právo si vykladá demagogicky. 

Vyjadril sa aj k zadržaniu Roberta Fica počas autoprotestu. Policajti podľa Kaliňáka vedeli, že musia zadržať Roberta Fica počas autoprotestu, ale nevedeli za čo, uviedol v rozhovore pre ZVTV. Obvinenie je podľa neho absolútny právny nezmysel. 

Postupy koalície a jej prisluhovačov sčasti aj chápe a uviedol prečo. Je presvedčený, že nijako inak to podľa neho nevedia.

"Nevedia vládnuť, nevedia prijímať opatrenia, vytáčajú ľudí každé ráno už len tým, že vstanú z postele. S opozíciou musia bojovať s nelegálnymi prostriedkami," povedal v rozhovore pre ZVTV Robert Kaliňák. Robia podľa neho to, čo sa robí v Rusku, ale zabúdajú na to, že Slováci nikdy neboli hlúpi a dokázali prežiť rôzne režimy. A prežijú podľa neho aj tento režim.

Štátny tajomník Min. pôdohospodárstva M. Kyseľ pod tlakom ponúkol ministrovi svoju demisiu
Štátny tajomník Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Milan Kyseľ ponúkol svoju funkciu ministrovi Samuelovi Vlčanovi (nominant OĽANO). Urobil tak v reakcii na "mediálny lynč" posledných dní. Informoval o tom komunikačný odbor... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Vláda sa bojí občanov

Podľa Kaliňáka má vláda obrovský strach z vlastných občanov.

Ako komentár k zverejnenému rozhovoru uviedol Robert Kaliňák na sociálnej sieti nasledovné: "Súčasná vláda síce dosahuje podobné výsledky v boji proti koranakríze ako ostatné krajiny V4, ale je tam jeden obrovský rozdiel. Zatiaľ čo u nás sú obmedzovaní ľudia na každom kroku a ekonomika strašne krváca, v ostatných krajinách V4 nie sú takmer žiadne reštriktívne opatrenia. To len svedčí o tom, ako je táto vláda neschopná. Uvedomuje si to a preto má strach z verejných protestov. Všimnite si silácke reči o rozprášení protestov súčasného policajného prezidenta Hamrana. U neho platí stopercentne - čím silnejšie reči, tým viac ukazuje, že má strach," píše

Krajniakov rezort v problémoch. Dve pracovníčky vzaté do väzby pre podvod vo výške takmer 14 miliónov eur
Kauza, ktorá vypukla v októbri a takmer stála hlavu ministra práce sociálnych vecí a rodiny Milana Krajniaka (Sme rodina) je v štádiu riešenia. Na schránkové firmy v zahraničí, ktoré brali pandemickú podporu zo Slovenska medzi prvými upozornilo... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.