M. Heredoš z hnutia Republika: Pustime deti do škôl bez podmienok!
04 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Čoraz viac sa diskutovalo o tom, či sa deti majú, alebo nemajú vrátiť do škôl po vianočných prázdninách. Za čo najskorší návrat detí do škôl bol aj Miroslav Heredoš, nezaradený poslanec NR SR (Hnutie Republika). Odbor komunikácie a marketingu Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR dnes potvrdil, že žiaci 10. januára do škôl nastúpia, ale..

Heredoš sa plne hlási k názoru, že deti bezpodmienečne musia nastúpiť do škôl 10. januára 2022. "Naše deti sa musia učiť a pestovať sociálne kontakty, byť v škole a rozvíjať sa. Akékoľvek otáľanie je chyba!" Píše vo svojom statuse: "A v žiadnom prípade testy - odmietam, aby bola podmienka prezenčného vzdelávania nejaké testovanie žiakov, či stredoškolákov. V žiadnom prípade - a k rúškam sa ešte postavíme raz do boja. Stačilo."

Čo ohrozuje naše deti

M. Heredoš má jasno aj v tomto. Podľa neho je potrebné "ukončiť túto hru a nechať naše deti vzdelávať." Upozorňuje a pokračuje s tým, že: "Nijaký "vírus" sa nešíri zo škôl a naše deti sú zdravé. Nijaká Delta ani Omikron ich NEOHROZUJÚ. Jediné, čo ich ohrozuje, je diletanstvo tejto vlády. Vyzývam kompetentných, aby deťom umožnili vzdelávanie v riadnom termíne!"

M. Šutaj Eštok vidí ďalšie FIASKO vládneho tandemu
Pracovnú skupinu pre obnovu dôvery v právny štát by sme s odstupom času mohli pokojne nazvať pracovnou skupinou pre stratu dôvery v právny štát, konštatuje v úvode svojho statusu Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) Časová os pracovnej skupiny 20.9.2021... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Eka Balaskova
?fbclid=IwAR2ohZCkDTTbSNAOQji_7KezDAtRCEk-8bFpE_issy8oWvlNsd601K3jtS8

Odmieta aj testovanie

Testovať deti a školský personál pravidelne, alebo netestovať? To je tiež jedna z otázok, ktorá sa rozoberá dosť intenzívne. M. Heredoš je apriori proti testovaniu. "Deti treba vzdelávať, nie testovať!" Hovorí na svojej stránke

Na obrázku môže byť jedna osoba alebo viacerí ľudia a text

Zdroj: FB M. Heredoš

Graf návratu detí do škôl

Ten má podľa M. Heredoša tiež prinajmenšom "zaujímavý príbeh". Screen si spravil z Denníka N: "tento graf dali cez víkend na denníku N a "minuta po minute". Odtiaľ je scan. Už to stiahli, ten dátum tam nesedí, hej. Zaujímave, čo dali von. Platí, že 10.1. vôbec nie je isté, že deti nastúpia do školy."

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Priateľ zosnulého generála: "Ani s odstupom času neverím, že spáchal samovraždu!"
Milan Lučanský pochádzal zo Štrby. Tu absolvoval aj základnú školu. Spomína na neho jeho spolužiak a najlepší priateľ Michal Pavela. Priateľstvo cez psy „Nechodili sme do jednej triedy, keďže Milan bol odo mňa mladší o 4 roky, ale po istom čase... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Eka Balašková