Foto europoslankyne v plavkách. To sú KRIVKY!
03 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Otužovaniu prepadlo v ostatnom období niekoľko osobností nášho politického života. A nezabudli sa tým pochváliť ani na sociálnych sieťach. Tak, ako to v 2. deň tohto roka urobila aj europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová.

Mladá, zakomplexovaná

Všeobecne platí, že čím sme starší, tým sme sami so sebou vyrovnanejší. Priznáva to vo svojom statuse aj europoslankyňa: "Mala som komplexy z vlastnej nedokonalosti. Hanbila som sa aj v lete vyzliecť do plaviek. Neskôr, keď som bola v politike, som sa bála, čo na tie moje nedokonalosti povedia ľudia. Budú zhnusení z mojej celulitídy? Budú sa smiať z mojich vlasov? Dokola som riešila, čo kto kedy a ako na mňa povie, čo si pomyslí." A tak uvažujem, prečo by hocikoho, okrem nej samej, mala zaujímať "jej celulitída", či účes.

Bála sa starnutia

Dnes sa podľa vlastných slov na tom, že si to kedysi "preafektovane dala do profilu", už len smeje. Svoje nedokonalosti si obľúbila a úplne prestala riešiť, čo si o nich kto myslí. Navyše si splnila sen - dala sa na otužovanie. 

Kollár lyžuje na Donovaloch, Lengvarský leží v piesku v Ománe
Minister zdravotníctva V. Lengvarský (OĽaNO) odletel na exotickú dovolenku do Ománu. Jeho zdravotníci pobehujú v nemocničných skafandroch, oprávnene namietajú nedostatočné ohodnotenie a majú povinné služby ďaleko viac ako mesačný pracovný fond, 168... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Ivan Mihale

Toto je to, čo nás má zaujímať?

Na jednej strane - áno, verím, že mladým ženám imponuje sebavedomie pani europoslankyne. Jeden z diskutujúcich pod príspevkov píše: "Naozaj by sme mali prestať tolerovať, že hocikto len tak verejne hodnotí výzor žien. Do slušnej spoločnosti rozhodne nepatria nevyžiadané narážky na vlasy, stehná či prsia." Iný diskutujúci konštatuje: "Úbohé. Nevie pre Slovensko spraviť nič iné. Hlavne nech plat ide, aj keď je kríza." 

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Reakcie opozície na prejav prezidentky: TOTO sa jej bude čítať ťažko
Ako každý rok, tak aj teraz sme si 1. januára vypočuli novoročný prejav prezidentky republiky. Najostrejšie reakcie naň prišli, samozrejme, zo strany opozície. Čo si o prejave Zuzany Čaputovej myslí Blaha, Pellegrini, Danko? Poslanec Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

FB Lucia Ď. Nicholsonová
FB Lucia Ď. Nicholsonová
FB Lucia Ď. Nicholsonová
FB Lucia Ď. Nicholsonová
FB Lucia Ď. Nicholsonová
FB Lucia Ď. Nicholsonová