Denisa Saková spadla zo schodov. Čo si udrela?
03 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Ako uvádza náš zdroj 1pluska.sk,Televízií Markíza sa podarilo natočiť doslova bizarný moment, keď exministerka vnútra a poslankyňa za Hlas – SD Denisa Saková spadla zo schodov. "Už nevieš, ako sa dostať do správ?" úsmevne okomentovali pád  prítomní na účet exministerky vnútra.

Situácia nastala tak, že počas rozhovoru s poslancom Jurajom Krúpom (OĽANO) vychádzala Saková z budovy, keď sa zachytil opätok o hranu schodu. To čo sa stalo potom, všetkých prítomných nesmierne pobavilo.

@reprofoto Pluska via TV Markíza
@reprofoto Pluska via TV Markíza
@reprofoto Pluska via TV Markíza
@reprofoto Pluska via TV Markíza
@reprofoto Pluska via TV Markíza

Za znásilnenie by sa mohol považovať aj sexuálny styk bez súhlasu
Za znásilnenie by sa mohol považovať aj sexuálny styk bez súhlasu. Ministerstvo spravodlivosti (MS) SR to navrhuje v novele Trestného zákona. V súčasnosti je nevyhnutné dokázať vynakladanie aktívneho odporu obeťou alebo prítomnosť či hrozbu... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.