Aká vláda, taký bojovník! (VIDEO)
03 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Tomáša Tarabu, predsedu Život - národná strana, zaujal ojedinelý spôsob boja proti pandémii, aký v dnešných dňoch praktizuje minister zdravotníctva.

Najvyššia priorita vlády

Podľa premiéra Hegera je ňou boj s pandémiou. Tomáš Taraba premiérove slová dopĺňa citátom samotného premiéra, že "Boj vedie minister zdravotníctva."

Uniknuté video

Minister zdravotníctva sa počas silvestvovskej noci však vo veľkom zabával na pláži v Ománe. T. Taraba si z toho vyvodil, že "v týchto dňoch je boj s pandémiou riadený z Ománu z pláže, kde ako sme videli na uniknutom videu, hlavný bojovník si tancuje na ománskej pláži na hudbu od Rytmusa. Je to bojovník telom a dušou. Aká vláda, taký bojovník." 

Ministerstvo životného prostredia je v absolútnom područí tretieho sektora a mimovládok
Reformu národných parkov, ktorá prešla minulý rok v decembri, napísali v Bratislave za zeleným stolom. Uviedol to poslanec Národnej rady (NR) SR Richard Takáč (Smer-SD) v hodnotení roku 2021 v oblasti životného prostredia. "Jediné, čo sa takzvanou... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Svojho času Dr. Jarčuška, 

dnes minister Lengvarský. Dvaja ľudia z mnohých, ktorí sa zrejme vyžívajú v strachu voličov z covidu. Vy sa traste, my sa budeme baviť. V redakcii nám nevadí, že niekto ide na dovolenku, kde sa zabáva. Kritizujeme feudálne maniere, kedy "plebs" žil z ruky do úst, kým šľachta si okázalo užívala nadštandardný život.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.