Opozičný poslanec sa čuduje: Líder Hlasu výrazne napadol celú opozíciu!
02 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Tak, ako prezidentka či premiér, tak aj líder mimoparlamentej strany Hlas-SD a druhý najpopulárnejší politik Peter Pellegrini uverejnil na facebooku svoj novoročný príhovor. Ten však nenechal chladným opozičného poslanca Tomáša Tarabu.

Pellegrini vo svojom príhovore spomína aj očkovanie a polarizovanú spoločnosť. Podľa neho veriaci útočia na liberálov a antivaxeri zase na zaočkovaných ľudí.

Na ktorej strane teda vlastne stojí?

To si nemohol nevšimnúť Tomáš Taraba, ktorý Pellegriniho za jeho vyjadrenia aj skritizoval. Taraba vyčíta hlasákovi zjavne naklonený postoj k prezidentke a politikárčenie, ktoré by malo v budúcnosti pomôcť Pellegrinimu poskladať vládu aj s pomocou pravicovej, liberálnej politickej scény.

Mal by minister zdravotníctva po návrate zo žúrky v Ománe odstúpiť? Slováci v tom majú jasno
Je to hrdina! Vivat! či Malo by ho tam voľačo zožrať! Aj toto si myslia Slováci o ministrovi zdravotníctva. Médiami sa nedávno prevalila informácia, že minister Vladimír Lengvarský odletel na dovolenku do Ománu. Táto informácia pobúrila nielen... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pellegrini atakuje pozíciu 

Predseda Hlasu podľa Tarabu zaútočil na opozíciu: „Čítam a nestačím sa diviť. Pán Pellegrini včera výrazne atakoval opozíciu, ktorú označil za antivaxerskú, ja takú nepoznám, poznám len takú, ktorá obhajuje slobodu v očkovaní a na druhej strane je taká, ktorá podporila vládny návrh zákona o segregácii ľudí,” píše Taraba vo svojom statuse na facebookovom profile.

Kto na koho útočí?

„Pán Pellegrini, vypočul som si Váš prejav. Hovorite, že na Slovensku veriaci útočia na liberálov a antivaxeri na zástancov očkovania. To ako myslite? Na Slovensku veriaci nemôžu dva roky chodiť do kostola a ľudia čo sa boja zaočkovať počúvajú, že si budú musieť platiť za zdravotníctvo. Nechceli ste to povedať naopak?” komentoval Taraba príhovor Pellegriniho.

Reakcie opozície na prejav prezidentky: TOTO sa jej bude čítať ťažko
Ako každý rok, tak aj teraz sme si 1. januára vypočuli novoročný prejav prezidentky republiky. Najostrejšie reakcie naň prišli, samozrejme, zo strany opozície. Čo si o prejave Zuzany Čaputovej myslí Blaha, Pellegrini, Danko? Poslanec Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.