Nezabúdajte, že aj Silvester je obmedzený! Zákaz vychádzania a POZOR na počet ľudí na oslave!
31 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Nič sa nedá robiť, aj posledný deň starého roka sa nesie v duchu núdzového stavu! Pozrite sa, čo to znamená v praxi.

Na celom Slovensku naďalej platia pandemické opatrenia a keďže takmer všetky mestá zrušili silvestrovský program, k slovu sa zrejme dostanú policajné hliadky, píše portál dnes24.sk.

Zákaz vychádzania

Ako uvádza vyhláška v uznesení vlády, stále je obmedzená sloboda pohybu. „Vláda SR zároveň obmedzuje slobodu pohybu a pobytu zákazom vychádzania od 17. decembra 2021 v čase od 20.00 hod. do 05.00 hod. nasledujúceho dňa, do odvolania, najneskôr však do 9. januára 2022,“ píše sa v uznesení vlády.

Odborník varuje: Pozor na alkohol pri úžívaní TÝCHTO liekov!
Tejto kombinácii sa určite vyhnite! Máme tu posledný deň roka a aj keď žiadne veľkolepé oslavy sa v mestách nekonajú, v domácnostiach sa aspoň malému prípitku na Nový rok väčšina z nás nevyhne. Farmaceut prezradil, pri užívaní ktorých liekov by ste... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Zákaz zhromažďovania sa

„S účinnosťou od 17. decembra 2021 v rámci vyhláseného núdzového stavu sa zakazuje zhromažďovať sa v počte nad 6 osôb, okrem osôb žijúcich v jednej domácnosti,“ uvádza sa vo vyhláške.

V prípade, keď sa rozhodnete ísť po 20.00 mimo bydliska, či miesta, kde sa nachádzate, môžete mať problém. Jedine, že si uplatníte niektorú z výnimiek.

Môžete dostať pokutu aj za pyrotechniku!

„V hlavnom meste dostane pokutu aj ten, kto nebude dodržiavať zákaz používania pyrotechnických výrobkov,“ píše portál refresher.sk.

Polícia zverejnila najbláznivejšie prípady roka: Trnavský doubledecker, auto bez motora, či hryzance od zadržaného
Auto bez čelného skla, bez funkčných svetiel a motora, dohryzený muž či trnavský doubledecker - aj toto patrí medzi tie najkurióznejšie policajné prípady. Uplynulý rok priniesol aj ďalšie, ktorými sa polícia pochválila na sociálnej sieti. Neverili... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.