Poslanec zabávač: Neonacista Mazurek nikdy nepracoval
30 | 12 | 2021 I Ivan Mihale

Poslanec za OĽaNO Jožo Pročko sa opäť ozval na sociálnej sieti. Človek, ktorý roky iba zabával národ humorom jemu vlastným, sa škodoradostne "vyškiera" na poslanca Mazureka. Celé to však znie mierne tragikomicky ako keď "sova hovorí vrabcovi, že má veľkú hlavu."

"Milan Mazurek nikdy nepracoval. Tento súdom odsúdený extrémista sa ako 22 ročný dostal do parlamentu. Rýchle zistil že svojím násilníckym a radikálnym správaním si vie zabezpečiť priazeň u ľudí, ktorí majú radi agresiu a agresorov.

Dnes má 26 rokov a skúsenosti len zo šírenia zloby a násilia. Už raz platil za svoje správanie a súd ho odsúdil za extrémizmus. On však vo svojej nenávistnej populistickej propagande pokračuje aj ďalej. Narazila Však kosa na kameň a tento mamonom a mocou opantaný mladý neonacista, dostal čo si zaslúžil. Teraz vyplakáva a podal na sudcu trestné oznámenie. Jedno je pri ňom isté. Nikdy nebude nič poctivo robiť." Skonštatoval Pročko.

Štátny tajomník MZV sa teší z dobrých správ
Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí má veľkú radosť. Dozvedel sa totiž správu o tom, že poslanec musí zaplatiť známemu covid odborníkovi nemalé odškodné. Hanba v Bruseli "Politici, ktorých pracovnou metódou je... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Eka Balaskova