Emotívne slová bývalej ministerky vnútra pri spomienke na generála Lučanského
30 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Niektoré odchody nami otrasú tak hlboko, že v tých prípadoch ani lekár čas veľa nezmôže. Stáva sa to najmä vtedy, ak odíde človek, ktorý nám bol blízky, ktorého sme si vážili, mali ho úprimne radi a nestihli sme sa s ním rozlúčiť a poďakovať mu za všetko, čo urobil. Vo štvrtok uplynie rok od momentu, kedy som sa dozvedela najsmutnejšiu správu vo svojom profesionálnom živote - o tragickej smrti generála Milana Lučanského," píše exministerka vnútra Denisa Saková na sociálnej sieti. Aj ona si uctí pamiatku generála Lučanského. A pridá sa tým k ďalším, ktorí na neho nezabúdajú ani po roku od jeho úmrtia.

Denisa Saková pri spomienke na generála Milana Lučanského prízvukuje, že ide o spomienku na človeka, ktorý zasvätil svoj život boju proti najväčším mafiánom na Slovensku.  

Pozdravný list, za peniaze na ošípané? Asi to tak mali dohodnuté, tvrdí konzervatívny demokrat
Prasatá, ošípané, svine...Kto ako chce, komu ako sa ráči. A kauza vlády "zmeny"! Tej, čo bojuje proti korupcii. Najviac na svete. Akurát, že jedno prasa stojí 4 500 eur. A šesť 27 000 eur. Nejde síce o hocijaké prasatá! Patria samotnému štátnemu... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Emotívne slová bývalej ministerky vnútra Denisy Sakovej pri spomienke na generála Lučanského

"Poznala som ho dlhé roky ako výnimočného policajta a človeka. Keď bolo nutné upokojiť rozbúrenú situáciu v krajine som ako ministerka vnútra neváhala a v júni 2018 som ho vymenovala za policajného prezidenta. Viedli ma k tomu výsledky jeho práce, keď sa podieľal na rozložení najbrutálnejších zločineckých skupín na Slovensku. Zaslúžil sa svojím osobným pričinením aj o spravodlivé potrestanie najväčšieho bosa mafie po roku 1989 Mikuláša Černáka," píše Saková na sociálnej sieti.

Denisa Saková pripomína, že až po jeho vymenovaní a pod jeho vedením začala polícia vyšetrovania, vďaka ktorým je dnes za mrežami Marián Kočner a rozrobila množstvo ďalších prípadov. A všetko sa to udialo bez vykopávania dverí, či podozrení o účelových výpovediach na objednávku zo strany kajúcnikov.

"Vždy robil svoju prácu absolútne profesionálne, bez veľkého divadla pre média a snahy zviditeľniť sa, či politicky vyťažiť z káuz. Pracovitosť, profesionalita, skromnosť. Tak som poznala generála Milana Lučanského. Poďakovaním mu bolo zatknutie a prenasledovanie s tragickým koncom, ktorý si tento človek absolútne nezaslúžil za to, čo v živote dokázal. 
Zajtra si uctím Tvoju pamiatku pán generál. Som presvedčená, že rovnako si ju uctí aj celé Slovensko," dodáva v závere príspevku.

V tomto štáte sa oplatí chovať skôr svine ako deti!
Slovenský politológ a historik Eduard Chmelár sa najnovšie vyjadril ku kauze dotácii pre firmu štátneho tajomníka ministerstva pôdohospodárstva Milana Kyseľa. V ňom v krátkosti zhrnul, prečo je na Slovenksu jednoduchšie chovať ošípané ako deti.... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Ivan Mihale

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.