Nemecký Inštitút Roberta Kocha priznal vyše 10 000 prípadov omikronu
29 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Podľa nemeckého Inštitútu Roberta Kocha (RKI) 10 443 prípadov koronavírusu sa priraďuje k novému variantu omikron. Je to o 45 percent viac ako v predchádzajúci deň. Zahŕňa údaje z novembra a decembra, pričom najviac - 6 257 pochádza ešte z minulého týždňa, informuje epochtimes.de.

Ako uviedol Inštitút Roberta Kocha, tieto údaje sa týkajú prípadov zistených pomocou kompletných genetických analýz, ako aj podozrivých prípadov diagnostikovaných v laboratóriu pomocou testov PCR špecifických pre jednotlivé varianty. V Nemecku sa na varianty testuje len malá časť pozitívnych vzoriek.

Pediater Steffen Rabe: „Deti nepotrebujú očkovanie proti COVIDu“
Na základe odporúčania Stálej očkovacej komisie (Stiko) sa v Nemecku naplno spustilo očkovanie detí vo veku od 5 rokov. Komisia sa ale nevyslovila za plošné očkovanie detí. Všíma si to v komentári Susanne Ausicová v The Epoch Times. Uvedené... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

V absolútnych číslach podľa RKI najviac hlásení pripísaných omikronu pochádza zo Severného Porýnia-Vestfálska - 3 476, nasleduje Bavorsko s necelými 1 896 a Hamburg má 1 487. Neboli poskytnuté žiadne informácie o frekvencii testov na varianty v jednotlivých spolkových krajinách.

Inštitút Roberta Kocha upozornil, že nie všetky nové prípady koronavírusu sú zo sviatkov, pretože mnoho ľudí je na dovolenke a mnohé ordinácie lekárov sú zatvorené. Podľa RKI tieto údaje ešte nie sú definitívne a priebežne sa menia, dodáva epochtimes.de.

Neočkovaní - ľudia druhej kategórie. Sú všetci ľudia slobodní a rovní?
Názor Bernadette Conradsovej (Wochenblick) Hraničné kontroly. Horní Rakúšania nesmú cestovať do Salzburgu. Podmienky ako v bývalej NDR. Deň ľudských práv vyznieva v Rakúsku zlomyseľne až groteskne. Zatiaľ čo Rakúšanom čoraz ráznejšie odoberajú... Čítať ďalej
11 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.