Nemeckí pacienti nie sú vždy hospitalizovaní len kvôli korone. Ako je to u nás?
29 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Miroslav Heredoš z hnutia Republika na svojom facebookovom profile spochybnil dôvody, pre ktoré sú niektorí pacienti hospitalizovaní. Hoci sa ako dôvod uvádza covid.

K takémuto tvrdeniu došiel na základe dát, ktoré boli zhromažďované od 22. novembra do 19. decembra 2021 v nemeckých nemocniciach. Nemecké spolkové ministerstvá zdravotníctva poskytli týždenníku Welt am Sonntag dáta z tohto obdobia. Nemecký denník Blind k záveru, ktorý uverejnil 27. 12. 2021: „Mnoho korona pacientov nie je v nemocnici kvôli korone.“

Celý svet má byť očkovaný nanotechnológiou: Americké vojenské laboratórium vyvíja univerzálnu supervakcínu proti COVIDu-19 !
Vývoj liečby COVIDu-19 sa realizuje aj v rámci amerického vojenského výskumu ako „Pan-SARS" stratégia, informuje rakúsky Wochenblick. Vakcína Covid-19 s nanočasticami feritínu na proteíne Spike Využitie nanotechnológie v boji proti všetkým... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

„Do denných štatistík tak v Nemecku ako aj na Slovensku vchádzajú ľudia, ktorí prichádzajú do nemocníc bez korony a s úplne iným problémom. Pozitívny a hlavne falošný PCR test z nich urobí korona pacientov,“ píše Heredoš.  

Za pacienta s covidom sa platí viac

Podľa správ, ktoré dostáva od priaznivcov, testujú ľudí dovtedy, kým im nevyjde pozitivita. Pritom prichádzajú do nemocnice neraz s úplne iným problémom. Avšak, covidové lôžko je lepšie platené.

„V januári 2022 preto systematicky rozpošleme žiadosti o čísla za rok 2021 na všetky relevantné inštitúcie - štátne nemocnice, NCZI, UDZS, MZ SR - každý má povinnosť odpovedať a dodať dáta a budeme žiadať rozdeliť pacientov na tých s covidom a na tých s podozrením na covid. Tak, ako boli prijímaní a evidovaní v nemocnici,“ informuje Heredoš o budúcej aktivite hnutia.

Tieto čísla sú podľa neho dôležité. Klamlivé údaje totiž ovplyvňujú podnikateľské prostredie, devalvujú ho a devastujú (zavreté obchody, trhy, gastro, hotely). A robia pôdu na segregáciu ľudí v spoločnosti.

Opozičná strana odmieta experimenty na deťoch! K čomu vyzvala vládu aj prezidentku?
Pred pár mesiacmi sa hovorilo, že očkovanie detí nebude. Pred rokom sa hovorilo, že očkovanie znamená slobodu. Dnes nič z toho neplatí! Toto skonštatovala Slovenská národná strana vo svojom statuse na sociálnej sieti vyzvala na zastavenie očkovania... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.